PLAČEM OD BOLOVA, NE ŽELIM DA PRIČAM O SMRTI: Slavna glumica se treći put bori sa RAKOM, a način na koji je prvi put saznala za bolest je JEZIV!
Foto: Printscreen/youtube

NE ODUSTAJE

PLAČEM OD BOLOVA, NE ŽELIM DA PRIČAM O SMRTI: Slavna glumica se treći put bori sa RAKOM, a način na koji je prvi put saznala za bolest je JEZIV!

Pop kultura -

Olivija Njutn Džon (71) već treći put se bori sa rakom, ali ne želi da odustane.

Glumica i pevačica je voditeljku Gejl King ugostila u svojoj kući, pokazala joj imanje na kome uzgaja marihuanu i štalu u kojoj drži minijaturne konje.

Njutn Džon tvrdi da joj je marihuana pomogla sa zdravstvenim problemima. Iako joj je rak dojke dijagnostikovan prvi put 1992., istog dana kada joj je preminuo otac, 2013. su je doktori šokirali činjenicom da se rak proširio. Nakon toga je rak bio u remisiji, ali se ponovno vratio pre dve godine kad su Oliviji doktori rekli da je u 4. stadijumu. Ona kaže da je bol nekad neizdrživ.

foto: Printscreen/youtube

- Plačem od bolova - rekla je glumica koja je dodala da ne želi da razgovara o tome koliko joj je još ostalo života, a odlučila je da živi duže nego što joj doktori predviđaju. Rekla je i da ne voli da priča o smrti.

- Mogu umreti sutra. Drvo može pasti na mene - rekla je glumica koja misli da joj je lakše kada može da meditira i što je okružena ljudima koji je vole.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track