BILA SAM ZAVISNA OD MAJONEZA! Glumica na početku karijere nije dobijala uloge jer je bila BUCMASTA: Onda se konačno pojavila u SERIJI koja joj je promenila život! (FOTO)
Foto: Profimedia

KO BI REKAO

BILA SAM ZAVISNA OD MAJONEZA! Glumica na početku karijere nije dobijala uloge jer je bila BUCMASTA: Onda se konačno pojavila u SERIJI koja joj je promenila život! (FOTO)

Pop kultura -

Kad je prva epizoda 'Prijatelja' emitovana 1994. godine, gledaocima nije trebalo mnogo vremena da zavole lik Rejčel Grin - lepe, duhovite i modno osvešćene mlade žene. Glumica Dženifer Aniston (50) tada je imala 25 godina, a vrlo brzo je proglašena i jednom od najlepših žena na svetu.

I dok su brojni obožavaoci zavideli glumici na izgledu, nedavno je isplivala informacija da je Aniston u to vreme bila pod pritiskom da treba da smrša. Njen agent stavio joj je do znanja da je punačka i da bi trebalo da izgubi nekoliko kilograma.

- Jela sam previše majoneza i prženih krompirića - izjavila je Aniston još 1996. godine za Rolling Stone i otkrila da brojne uloge nije dobila upravo zbog toga što je bila bucmasta.

foto: Printscreen

- Agent mi je rekao da bi trebalo da smršam i iskreno sam mu bila zahvalna. Odvratna strana Holivuda je ta što brojne uloge nisam dobila jer su reditelje mučili moji kilogrami - objasnila je glumica koja je tek nakon razgovora s agentom posvetila pažnju zdravijoj ishrani. Izbacila je majonez i nezdrave grickalice i počela svakodnevno da vežba.

- Posavetovala sam se sa nutricionistom. Bilo je nestvarno gledati kako mi se telo menja. Nikad nisam znala da mogu tako da izgledam - dodala je glumica koja je vrlo brzo izgubila 14 kilograma. Zdrav način života ubrzo je postao njena svakodnevica.

- Svako jutro popijem vruću vodu s kriškom limuna. Zatim imam privatni čas joge, a nakon joge idem u teretanu - komentarisala je jednom prilikom Aniston.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track