NJENA MAJKA JE GLUMCA OSTAVILA ZBOG 15 GODINA MLAĐEG STJUARDA: Lečićeva ćerka zablistala u NEVEROVATNOJ kombinaciji, a evo kako je dobila GLAVNU ulogu (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Velika premijera

NJENA MAJKA JE GLUMCA OSTAVILA ZBOG 15 GODINA MLAĐEG STJUARDA: Lečićeva ćerka zablistala u NEVEROVATNOJ kombinaciji, a evo kako je dobila GLAVNU ulogu (FOTO)

Pop kultura -

Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, krenula je očevim stopama i u novoj domaćoj seriji "Dug moru" igra glavnu ulogu.

Ana se pojavila na promociji serije i zablistala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji - bela košulja i crne pantalone.

Ana Lečić nekada se bavila manekenstvom, ali je odlučila da ipak gluma bude njen životni poziv. Ona studira glumu na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu. U seriji "Dug moru" tumači Olgu, ćerku Periše (Dragan Mićanović), vlasnika ugosteljskog objekta čija je žena nestala pod misterioznim okolnostima.

foto: Damir Dervišagić

Ulogu je, kako je sama nedavno ispričala, dobila preko kastinga.

- Kod Bojane u klasi je jedan od mojih drugara koji me je preporučio. Ja sam izašla na kasting i posle tri kruga, pozvali su me, za ulogu Olge - izjavila je nedavno za "Fest".

"Ja sam se zaljubila u lik Olge na prvo čitanje. Ona je buntovna, borac za istinu. To mi je lepo bilo vezano za lik i sviđa mi se što je jedna od tema u seriji odnos između oca i ćerke. Mislim da je jako važno da se o tome priča, koliko neke greške roditenja utiču na odrastanje, odluke koje pravimo dalje i to kako smo ispali. I dalje je ona lik u razvoju, ali definitivno je lik koji je hrabar. Videćemo kako će dalje da se razvija", ovim rečima je Ana prokomentarisala svoj lik.

foto: Damir Dervišagić

Branislav Lečić je ćerku Anu dobio u prvom braku, sa suprugom Ivanom Vujadinović, sa kojom ima i sina Ivana. Prema informacijama koje su dospele u javnost razvod je 2007. godine usledio nakon što je glumac saznao da ga je Ivana varala sa 15 godina mlađim stjuardom. Ova priča odmah je obišla grad, ali oni nikada nisu hteli da komentarišu razvod.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track