VIKTORIJA BEKAM PROPALA KAO JUTJUBERKA: Zarađivala samo 30 dolara dnevno
Foto: Profimedia

NEMA SREĆE

VIKTORIJA BEKAM PROPALA KAO JUTJUBERKA: Zarađivala samo 30 dolara dnevno

Pop kultura -

Dok je Viktorija uživala u snimanjima, postojali su troškovi produkcije koji nisu mogli da budu pokriveni prihodima

Bivša spajsica želela je da se oproba kao influenserka, pa je početkom godine pokrenula svoj kanal kako bi obožavaocima širom sveta delila savete o lepoti, pokazivala svoje projekte i slično. Međutim, nije išlo sve kao po loju. Uprkos tome što se na njen kanal pretplatilo više od 100.000 pratilaca, ona navodno zarađuje samo 30 dolara dnevno od istog, što je veoma malo.

- Dok je Viktorija uživala u snimanjima, postojali su troškovi produkcije koji nisu mogli da budu pokriveni prihodima, pa je doneta odluka da se kanal povuče - rekao je izvor za medije.

S druge strane, predstavnici Bekamove tvrde da ona nema vremena da se bavi kanalom.

- Viktorija trenutno ne objavljuje ništa jer se fokusirala na druge projekte - rekli su iz kreatorkinog tima.

U Srbiji se, za razliku od Bekamove, influenserima i te kako isplati da snimaju i objavljuju priče o raznoraznim temama i osobama. Trenutno najpopularniji jutjuber je Baka Prase. Njegov kanal ima preko milion pratilaca, a zarađuje mesečno 2.000 evra.

Njegova koleginica Zorana Jovanović Zorannah, kako su pisali mediji, može se pohvaliti iznosom od 5.000 evra zarade iako ima samo 259.000 pratilaca. Na njih su se ugledale mnoge poznate ličnosti, poput pevačice Goce Tržan, koja ima svoj kanal za savete.

(Kurir.RS / M. T. / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track