OVO JE ČOVEK ZA KOGA DEMI MUR TVRDI DA JU JE SILOVAO: Bio je oženjen i stariji od nje 33 godine! Izgovorio JEZIVE reči nakon SUROVE radnje, koje glumicu i danas BOLE (FOTO)
Foto: Profimedia

POTRESNI DETALJI

OVO JE ČOVEK ZA KOGA DEMI MUR TVRDI DA JU JE SILOVAO: Bio je oženjen i stariji od nje 33 godine! Izgovorio JEZIVE reči nakon SUROVE radnje, koje glumicu i danas BOLE (FOTO)

Pop kultura -

Autobiografija glumice Demi Mur (52) "Inside out", izazvala je buru u svetskoj javnosti, zbog svih šokantnih detalja koje je iznela o privatnom životu. Između ostalog, glumica je priznala da je sa 15 godina silovana i da je taj isti čovek nakon napastovanja to uredno platio njenoj majci Virdžiniji.

Čovek koji je silovao holivudsku glumicu, bio je njihov kućni prijatelj, a reč je o Bazilu Dumasu, poznatijem kao Val Dumas, bogatašu grčkog porekla koji je u to vreme bio vlasnik jednog od najpopularnijih restorana i kluba "Kavez ludila".

On je preminuo 1997. godine u 68 godini života. Demina majka Virdžinija umrla je 1998. godine.

Dumas je od Demi bio stariji 33 godine, a u vreme kad je počinio gunsan zločin bio je oženjen i imao decu.

foto: Profimedia

Godinu dana nakon što je silovana Demi je napustila majku, otisnula se u Holivud i postala planetarna zvezda, a u svojoj autobiografiji je napisala:

- To je bilo silovanje i poražavajuća izdaja kada me je taj čovek upitao: "Kakav je osećaj kada te rođena majka proda za 500 dolara?".

Virdžinija je bila alkoholičarka i više puta pokušala da izvrši samoubistvo, uključujući i jedan pokušaj kada joj je Demi spasla život. Virdžiniju je muž ostavio kada je rodila Demi, a potom se preudala za Dena Gajnsa kojeg je Demi smatrala biološkim ocem do 13. godine, kada je pronašla izvod iz matične knjige rođenih.

Demi je u nedavnom interviju otkrila da ne misli da ju je majka podvodila i ne želi da kaže da je ona bila njen makro, ali da je očigledno da je pomogla tom čoveku da izvrši to što je želeo i tu uslugu mu naplatila.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Metro/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track