Najnovije vesti

VATRENU LOLU GLEDALI SMO PRE 14 GODINA U SERIJI KORAK NAPRED: Ovako danas izgleda LEPA glumica, godine joj ne mogu NIŠTA (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

IZGLEDA JOŠ BOLJE!

VATRENU LOLU GLEDALI SMO PRE 14 GODINA U SERIJI KORAK NAPRED: Ovako danas izgleda LEPA glumica, godine joj ne mogu NIŠTA (FOTO)

Pop kultura

Početkom 21. veka jedna od najpopularnijih serija u svetu bila je i ona španska "Un paso adelante", odnosno "Korak napred". Radnja serije smeštena je u prestižnoj školi scenskih umetnosti "Karmen Arans", osnovanoj 1978. godine, a na teškom prijemnom ispitu se svake godine pojavi više stotina kandidata, talentovanih za muziku, ples i glumu.

Samo 20 najboljih dobija priliku da upiše školu. Tokom školovanja, koje traje tri godine, studenti moraju pokazati da se ističu u odnosu na ostale kolege u predmetima koje pohađaju (moderan ples, klasičan ples, pevanje, muzika, gluma, pozorište). Pored studenata, serija prati živote njihovih profesora.

Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igrala je prelepa Beatriz Luengo, koja je tumačila lik temperamentne i vatrene Dolores Lole Fernandez. Beatriz je za kratko vreme, koliko se serija emitovala, od 2002. do 2005. godine, osvojila i oduševila svet.

Podsetimo se kako je Beatriz Luengo igrala Lolu Fernandez u seriji "Un paso adelante":

Beatriz danas ima 36 godina, a danas se povremeno bavi glumom. Bavi se profesionalno muzikom, a tokom svoje karijere izbacila mnogo pesama koje su postale hit na španskom govornom području.

Od 2008. godine udata je za kolegu Jotuela Romera, koji je u seriji "Un paso adelante" igrao lik Kubanca Pavela. 2015. godine njih dvoje su postali roditelji, a Beatriz je na svet donela dečaka.

Pogledajte kako danas izgleda Beatriz Luengo, popularna Lola Fernandez iz serije "Un paso adelante".

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...