MARAJA KERI JE ZA LETOVANJE SVOJIH KUCA PLATILA 150.000 €! Majk Tajson gaji bengalskog TIGRA, a tek da čujete kojeg ljubimca ima Nikolas Kejdž!
Foto: Profimedia

Stars holivud Zvezde i ljubimci - hir ili humanost?!

MARAJA KERI JE ZA LETOVANJE SVOJIH KUCA PLATILA 150.000 €! Majk Tajson gaji bengalskog TIGRA, a tek da čujete kojeg ljubimca ima Nikolas Kejdž!

Pop kultura -


Maraja Keri do te mere brine o svojim malim krznenim prijateljima da ih šalje privatnim avionima na letovanje koje košta preko 150.000 evra! Ali nije jedina koja preteruje kada je reč o životinjama.

Maraja Keri

Mediji više prate šta rade njeni psi nego ona sama i prate svako njihovo novo putovanje. Naime, nakon što su pre nekoliko godina leteli za 126.000 evra privatnim avionom, tričavih 18.000 evra koštao je hotel za pse u Bristolu! Iako može da prođe jeftinije, Maraja insistira da njene životinje imaju luksuzni smeštaj, da redovno budu kupane, četkane, da odlaze u šetnje i da svaki spava u posebnom krevetu. Kuvar sprema posebne obroke za svakog psa, jer pevačica smatra da njeni ljubimci „ne jedu bilo šta“. Njihovo poslednje letovanje zvezda je platila čak 156.000 evra.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikolas Kejdž

Kada je nabavio svog neobičnog kućnog ljubimca - oktopoda, nikome nije bilo jasno zbog čega je birao baš ovu životinju, a pogotovo jer je za nju izdvojio čak 150.000 dolara! Iako to malo stvorenje nije u stanju čak ni da zagrli svog vlasnika, pa nikako ne može da mu uzvrati ljubav, Kejdž ga je birao jer je mislio da će mu taj gest unaprediti karijeru. Mnogi bi rekli - najgore potrošenih 150.000 dolara!

foto: EPA, Shutterstock

Paris Hilton

Slavna naslednica velikog lanca hotela „Hilton“ nije džaba to što jeste. Naime, ona se potrudila da toliko ulepša život svojim ljubimcima da je za svoje pse napravila pravu malu palatu na dva sprata sa dizajnerskim nameštajem, koju je platila 290.000 evra.

foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio

Pre skoro jednu deceniju glumac je kupio džinovsku vrstu kopnene kornjače (lat. Geochelone sulcata), koja ga je tada koštala 350 evra. Te kornjače mogu da žive i do 100 godina.

foto: Shutterstock, Profimedia

Majk Tajson

Nakon što mu je prijatelj predložio da nabavi egzotične životinje, bokser je kupio tri bengalska tigra i bez dileme svakog ponaosob platio po 62.000 evra. Pošto više nije mogao da ih održava i hrani, bio je primoran da se oprosti od svojih velikih maca, ali ipak smatra da je posedovanje tigrova bilo divno iskustvo.

foto: Shutterstock, Profimedia

Britni Spirs

Umesto princezom pop muzike, pojedinci Britni nazivaju princezom pasa. Ona godišnje troši 26.000 evra na održavanje svojih prijatelja od krzna, na koje potroši 270 evra u salonu za kućne ljubimce po dolasku.

foto: Profimedia

Kurir/Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track