GLUMAC I OBOŽAVATELJKA SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Napisala  na društvenim mrežama da je BEOZOBRAZAN, a on joj BRUTALNO odgovorio! Svi stali na njegovu stranu, EVO zbog čega (FOTO)
Foto: Profimedia

SPUSTIO JE NA ZEMLJU

GLUMAC I OBOŽAVATELJKA SE ŽESTOKO POSVAĐALI: Napisala na društvenim mrežama da je BEOZOBRAZAN, a on joj BRUTALNO odgovorio! Svi stali na njegovu stranu, EVO zbog čega (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Teri Kruz uglavnom je ljubazan prema svojim fanovima pa je zato mnoge iznenadila objava jedne obožavateljke koja tvrdi da je prema njoj bio bezobrazan, ali verovatno ne toliko, koliko je nju iznenadio njegov odgovor kojim je spustio na zemlju.

"Mislim da je najstrašnija stvar koja se juče dogodila na Noći horrora bio Teri Kruz koji mi je, kad sam ga pitala da li bi se fotkao sa mnom, bezobrazno odgovorio: 'Uh, ne'", napisala je ona.

Ubrzo joj je glumac odgovorio.

"Ne, najstrašnija stvar bila je kad sam video kako se grubo guraš preko moje deece poput zombija samo da bi tražila fotku", napisao je on.

Nakon njegovog odgovora mnogi korisnici Tvitera stali na njegovu stranu.

Ako te otkači Teri Kruz, vreme je da se dobro preispitaš."

"Bravo što si se zauzeo za sebe. Previše ljudi se prema slavnim osobama ponaša kao da nisu ljudi."

Erika je na kraju morala da se izvini, a otkrila je i da je dobila brojne poruke od hejtera.

"Nisam očekivala da ću dobiti toliko negativnosti i mržnje zbog ove objave. Veliki sam fan Terija Kruza i nikad ne bih uvredila njega ili njegovu porodicu", napisala je.

Kurir.rs/Index/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track