PROPAO JE KAD SE PROČULO DA JE ZLOSTAVLJAO GLUMICE! A onda je i Dženifer progovorila: Hteo je da nosim haljinu NJEGOVE ŽENE!
Foto: Profimedia

iskrena ispovest

PROPAO JE KAD SE PROČULO DA JE ZLOSTAVLJAO GLUMICE! A onda je i Dženifer progovorila: Hteo je da nosim haljinu NJEGOVE ŽENE!

Pop kultura -

Dženifer Aniston sarađivala je sa ozloglašenim Harvijem Vajnstinom 2005. godine, a sada, 14 godina kasnije, otkrila je koliku je neprijatnost doživela kada je on insistirao od nje da nosi haljinu njegove žene. Naime, Vajnstin je po cenu svega želeo da je vidi u kreaciji dizajnerke koja ga je napustila pošto se pročulo koga je sve maltretirao i zlostavljao.

Toliko je bio uporan da je čak došao u London, gde je glumica imala snimanja, samo kako bi j uje naterao da uradi ono što je on želeo.

"Tačno se sećam kada je Džordžina izbacila novu liniju odeće. Tada je Harvi došao u London gde sam snimala film. Rekao mi je: 'Želim da nosiš jednu od tih haljina na premijeri filma. Moraš da je nosiš!" otkrila je pa dodala da joj je zbog čitave situacije bilo veoma neprijatno, iako nije doživela ništa ozbiljnije od strane njega, poput pojedinih njenih koleginica.

Dženifer mu je tom prilikom dala do znanja da to nije njen stil i da nema potrebe da navaljuje sa haljinom. Međutim, neprijatnim situacijama nije bilo kraja! Tokom jedne večere uradio je nešto zbog čega i danas pamti da je pomislila da se kontroverzni producent ponaša kao svinja.

"Sedela sam za stolom sa producentima i kolegom iz filma, Klajvom Ovenom, a društvo nam je pravio jedan moj prijatelj koji je sedeo pored mene. U jednom trenutku pojavio se Vajnstin, i naredio mom prijatelju da se pomeri. Prijatelj je ustao i pomerio se, a Harvi je zatim seo pored mene. U tom trenutku sam pomislila: 'O, moj Bože'. To je baš bilo svinjsko ponašanje!" ispričala je ona.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Variety/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja