OVO PREVAZILAZI SVE GRANICE, VI STE UZOR DECI! Zaratili jutjuberi Baka Prase i Kika, pljušte NAJGNUSNIJE PSOVKE! PARE uzrok svađe?! (FOTO)
Foto: Youtube

DRAMA

OVO PREVAZILAZI SVE GRANICE, VI STE UZOR DECI! Zaratili jutjuberi Baka Prase i Kika, pljušte NAJGNUSNIJE PSOVKE! PARE uzrok svađe?! (FOTO)

Pop kultura -

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, tvrdi da je pre godinu dana od jedne nemačke organizacije dobio ponudu da proziva poznate, a zauzvrat bi dobio velike pare. Jutjuber je tada to odbio, ali se sada ta ista organizacija preko jutjuberke Kike sveti Baki Prasetu.

foto: Instagram

Naime, Bogdan tvrdi da je Kika dobila ogromne pare od iste te nemačke organizacije, koja je njemu prošle go dine nudila isto, samo da bi njega napala i ocrnila. Baka Prase je sada izneo sve što zna o Kiki i brutalno je isprozivao i time je počeo rat jutjubera.

foto: Printscreen/Instagram

- Kika se niotkuda pojavila i počela da rešeta po meni. Ona nas je okrivila da smo mi krivi što deca psuju, što su deca negativna. A u suštini jedino negativno je to što njoj svi pišu da bi je je*ali. Kika je došla sa namerom da je ona slatka devojčica i da izazove sažaljenje publike kako bi opstala. Ona je plaćena da mene isproziva kako bi preko mene dobila ka*u - tvrdi Baka Prase i iznosi sve argumente koje ima protiv Kike:

foto: Ana Paunković

-Ta devojka se sama snimala i rekla da ée se skinuti gola kad dođe do 40.000 lajkova, a onda se čudi što joj svi nude seks. Kika je čak na jednom video snimku sa majkom javno pričala šta joj sve nude muškarci i kakve bi im ona sve perverzije radila, a sada glumi nevinašce i truje narod protiv nas. Ona se čak branila time da u svojim videima nikada nije širila negativu. Ta devojka prvo pljuje, pa liže, ona želi samo da je neko is*ara. Podsećamo da ovo nije prvi put da Baka Prase nekog ovako brutalno isproziva.

On je imao i internet rat sa reperom Stefanom Đuricem Rastom, Lunom Đogani, itd.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen/youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track