PRVOTIMCI PARTIZANA I ZVEZDE NA PREMIJERI FILMA EKIPA! 23. oktobra u Sava centru sa početkom od 20.30 časova
Foto: Promo

PRVOTIMCI PARTIZANA I ZVEZDE NA PREMIJERI FILMA EKIPA! 23. oktobra u Sava centru sa početkom od 20.30 časova

Pop kultura -

Film o derbiju neće proći bez igrača Zvezde i Partizana. Naime, na premijeru filma „Ekipa“, koja će se odžati u sredu, 23. oktobra u Sava centru u 20.30, svoj dolazak najavili su i prvotimci naša dva najveća kluba. Pošto su delimično i sami učestvovali u snimanju filma, jer su neke od ključnih scena snimane upravo na jednom od pravih derbija odigranih na stadionu Partizana, znatiželjni su da vide kako je sve to ispalo.

Naravno, pošto je film nastao iz velike ljubavi reditelja Marka Sopića i scenariste Radeta Ćosića prema fudbalu, a naročito prema Partizanu, u filmu se kao gosti pojavljuju nekadašnje fudbalske zvezde crno-belih, Dragan Ćirić, Saša Ilić, Đorđe Pantić, Ivan Tomić, a boje crveno-belih brane Perica Ognjenović i golman Milan Borjan. Svi oni biće prisutni na premijeri filma, a Milan Borjan će zajedno sa publikom prvi put otkriti kako se završila ključna scena u kojoj je glavna uloga pripala baš njemu.

foto: Promo

Film o derbiju, fudbalu, ali i ljubavi, okupio je ove godine neke od najboljih srpskih glumaca, među kojima su Andrija Milošević, Srđan Žika Todorović, Ljubomir Bandović, Dragan Gagi Jovanović, Sergej Trifunović, Miloš Timotijević, Ivana Dudić, Anđela Jovanović. Svi oni su, kao veliki ljubitelji fudbala i strasni navijači, na poziv autora odmah pristali da igraju u ovom filmu, i kao što će publika imati pilike da vidi, preneli nešto od te strasti i u film.

foto: Promo

U centru ove filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma. Nakon derbija, Zdravko, Klupa (Andrija Milošević) njegov brat od tetke, ujedno navijač Zvezde i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto Zdravko odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Ekipu filma još čine i reper Đus, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović. Noseći sing za film uradio je Skaj Vikler (Đorđe Miljenović).

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track