GLAMUROZNA PREMIJERA FILMA „EKIPA“: Fudbalske zvezde, muzičari, glumci i puna sala Sava centra
Foto: Live Production

GLAMUROZNA PREMIJERA FILMA „EKIPA“: Fudbalske zvezde, muzičari, glumci i puna sala Sava centra

Pop kultura -

Film koji je okupio najveće glumačke i sportske zvezde u 2019. godini sinoć je premijerno prikazan u Velikoj sali Sava centra, a na crvenom tepihu viđene se mnoge poznate ličnosti, sportisti, glumci, voditelji.

Na crvenom tepihu zasijali su, opravdano, glavni glumci filma „Ekipa“, Andrija Milošević, Ivana Dudić i Rade Ćosić. Veliku pažnju privukli su i bivši igrači Partizana, golman Đorđe Pantić i Albert Nađ, zatim glumac Aleksandar Srećković Kubura, pevač Ivan Gavrilović, voditelji Vanja Bulić i Dušica Jakovljević.

foto: Live Production

Ekipu filma na kraju je burnim aplauzom pozdravila do poslednjeg mesta ispunjena Velika sala Sava centra i tako potvrdila mišljenje da je srpska kinematografija dobila odličan film, i prvi film o savremenom fudbalu u našoj zemlji.

foto: Live Production

-Srećan sam što je i publika konačno videla da je film „Ekipa“ odličan film, i srećan sam što sam celog sebe uložio u nešto što je dobro i što su ljudi prepoznati. Ovaj film je, na neki način moj dosanjan san da budem fudbaler. Dugo sam trenirao u Partizanu i ovu priču sam ispričao da bih se oslobodio od fudbala. Na jednom višem niovu, ovaj film je moj pokušaj da makar na tih sat i po vremena, koliko traje film, ujednim čak i one za koje svi misle da je to nemoguće, rekao je nakon premijere scenarista i glavni glumac Rade Ćosić.

Ivana Dudić, koja je blistala na premijeri, imala je veliku tremu jer se prvi put našla u jednoj glavnoj ulozi.

foto: Live Production

-I sada imam veliku tremu, ipak mi je prva velika uloga u kojoj će me publika videti. Naravno, publika će videti i sve velike glumce sa kojima sam na snimanju uživala. Na snimanju sam najveću tremu imala dok sam snimala scene sa Draganom Jovanovićem, kojih je bilo najviše scena, ali ipak su se svi oni potrudili da se dobro osećam na snimanju, rekla je Ivana Dudić.

foto: Live Production

Najveću pažnju izazavao je Andrija Milošević koje je jedva uspevao da odgovori svim novinarima, ali i obožavateljima koji su strpljivo čekali da se sa njim fotografišu. Umoran, stigavši sa promocije svoje knjige za decu i priprema za skorašnju premijeru pozorišne predstave, ipak je bio raspoložen da sa svima razgovara. Naravno, najviše smeha i aplauza izazvala je njegova uloga na filmu.

1 / 22 Foto: Live Production

Film „Ekipa“ danas ulazi u redovni bioskopski repertoar, te će publika širom Srbije imati prilike da vidi prvi film koji se bavi savremenim domaćim fudbalom. Tema koja sve zanima, ali koju je tek tandem scenarista Rade Ćosić – reditelj Marko Sopić uspešno uspeo da obradi i publici podari brz, duhovit, ali i film sa duboko humanom porukom. U filmu briljiraju sjajni glumci: Ljubomir Bandović, u ulozi trenera Partizana i mentora glavnom liku, Zdravku, te Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović i Miloš Timotijević, u sjajnim rolama negativaca koji se vrte u mračnim hodnicima srpskog fudbala.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track