DRAGANA KOSJERINA PRIZNALA DA JOJ NIJE LAKO! Voditeljka morala da se BORI za ono što ima, a postoji jedna stvar koju nikad ne biste PRIMETILI!
Foto: Damir Dervišagić

PRAVI PROFESIONALAC

DRAGANA KOSJERINA PRIZNALA DA JOJ NIJE LAKO! Voditeljka morala da se BORI za ono što ima, a postoji jedna stvar koju nikad ne biste PRIMETILI!

Pop kultura -

Dragana Kosjerina je jedna od najpoznatijih tv lica, a bile su joj potrebne godine da izgradi svoju karijeru. Trudila se mnogo i to se vidi po svemu što je postigla, a sada je progovorila o tome šta je zapravo morala da prođe da bi bila tu gde jeste i šta se sve krije iza nasmejanog lica voditeljke koje možemo videti na televizijskim ekranima.

"Od početka karijere prošla sam kroz raznorodne formate i dopada mi se što sam imala priliku da testiram granice i pomeram ih kada je to moguće. Kao i u svakom poslu, tako i u mom, postoje oni trenuci kada pomislite da ste istrošili svaki atom snage i da ne možete dalje.Voditeljski posao je izuzetno naporan, dok, s druge strane, neguje privid glamura.", bila je iskrena Dragana za Alo.

Objasnila je i kako njeni gosti podnose naporna i duga snimanja, pa naglasila da nije samo njoj teško s vremena na vreme.

"Veliki broj gostiju koji prođe kroz emisije koje radim otvoreno priznaje da se i nakon desetominutnog gostovanja oseća iscrpljeno. Zamislite onda kako je ustati u četiri ujutru i raditi živi program pet sati. Ili biti na nogama, na štiklama na snimanju koje traje 12 sati...", priznaje Kosjerina.

Ipak, svoj posao voli i ne bi ga menjala.

"Ne žalim se, uvek bih iznova odabrala ovaj posao, samo predočavam da iza svakog osmeha TV lica stoji veliki profesionalac", ističe Dragana.

Srećan rodjendan, najlepši. ????

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on

Kurir.rs/Alo, J.K./Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja