GLUMAC PONOVO NAJBOLJI TATA GODINE! Bio u opasnoj KONKURENCIJI, ali ih je STENA sve nadmašila! Tek da čujete koji su bili kriterijumi
Foto: Profimedia

velika čast

GLUMAC PONOVO NAJBOLJI TATA GODINE! Bio u opasnoj KONKURENCIJI, ali ih je STENA sve nadmašila! Tek da čujete koji su bili kriterijumi

Pop kultura -

Dvejn "The Rock" Džonson, poznati glumac i rvač, nedavno se našao na vrhu liste kada je reč o najzanimljivijim poznatim očevima. Sa svim poznatim očevima koji su uzeti u obzir pri rangiranju, Dvejn je ubedljivo nadmašio konkurenciju.

Kako je navedeno u objašnjenju, svi oni koji su se našli na spisku su tu prvenstveno zato što se osim roditeljstva uspešno brinu i za svoje poslovne obaveze, partnere, ali i za svoj fizički izgled.

foto: Profimedia

Na samom čelu se našao The Rock zbog svoje dominantne pojave i predivnog osmeha. Odmah iza njega, na drugom mestu, nalazi se njegov kolega glumac Rajan Rejnolds, dok je na trećoj poziciji poznati NBA košarkaš Rasel Vestbruk.

Četvrto mesto rezervisano je za Kareija Harta, ekstremnog sportistu, a zatim i za Entonija Andersona, Krisa Prata i Kanje Vesta. Ubrzo nakon objavljivanja ovog članka oglasio se i The Rock na Instagramu, koji je istakao da je veliki izazov biti otac tri kćerke.

"Bio sam nervozan i uplašen prvi put, ali na kraju sam naučio da će ljubav, empatija i humor uvek biti neki od mojih najjačih aduta", napisao je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja