GODINU DANA NIJE OKUSIO NI KAP ALKOHOLA, A SADA JE DONEO JOŠ JEDNU ODLUKU: Holivudski zavodnik instalirao aplikaciju ZA UPOZNAVANJE, spreman je da se ZALJUBI! (FOTO)
Foto: Profimedia

IZNENADIO

GODINU DANA NIJE OKUSIO NI KAP ALKOHOLA, A SADA JE DONEO JOŠ JEDNU ODLUKU: Holivudski zavodnik instalirao aplikaciju ZA UPOZNAVANJE, spreman je da se ZALJUBI! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Ben Aflek, pridružio se milionima drugih koji ljubav traže na internetu, pa je napravio profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje.

Radi se o aplikaciji koja spaja poznate osobe. Naime, aplikacija postoji još od 2016. godine, a jedna od prvih osoba koja je progovorila o ovom načinu upoznavanja je glumica Ajmi Šumer, koja je aplikaciju preporučila pevačici Demi Lovato.

foto: Profimedia

- Otišla sam na nekoliko sastanaka i dobro su prošli. Postala sam jako dobra prijateljica s nekim ljudima koje sam tamo upoznala - ispričala je Lovato za strane medije.

Ben aflek je takođe nakon nekoliko ljubavnih brodoloma odlučio da srreću pronađe na internetu.

- Čini se da želi pravu partnerku i ne želi da izlazi sa slavnom osobom. Voli privatnost i trenutno je u dobrom stanju - rekao je izvor za Page Six.

- Ima svoju decu i usmeren je na posao, ali spreman da se ponovo zaljubi -napominje nepoznat izvor.

Pre nekoliko nedelja Aflk je viđen na sastanku s nepoznatom brinetom u Bel-Air hotelu.

- Činilo se nevino, poput prvog dejta. Bio je u dobrom raspoloženju i izgledali su zainteresovano jedno za drugog. Nije bilo nikakvog otvorenog razmenjivanja nežnosti. Oni su večerali - rekao je tajni izvor.

U poslednje vreme glumac se često druži s Lauren Pauel Džobs, udovicom slavnog osnivača brenda Apple - Stiva Džobsa. Aflek je viđen kako provodi vrieme s njom u jednom restoranu u Los Anđelesu, ali izvori bliski tvrde da su oni samo prijatelji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track