Najnovije vesti

ŠERBEDŽIJINA ĆERKA HITNO OPERISANA! Luciji se ponovo desila ista NESREĆA! Već je jednom prošla OVO, a evo i šta se dogodilo!
Foto: Dragana Udovičić

moraće da pazi

ŠERBEDŽIJINA ĆERKA HITNO OPERISANA! Luciji se ponovo desila ista NESREĆA! Već je jednom prošla OVO, a evo i šta se dogodilo!

Pop kultura

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (46), ćerka Radeta Šerbedžije koja je bila u braku sa glumcem Filipom Gajićem, u sredu je hitno operisana i kako prenose hrvatski mediji slomila je kuk.

Zbog dužeg oporavka glumice odložena je premijera nove predstave pozorišta Hotel Bulić, "Hedda Gabler", kao i čak tri predstave u njenom matičnom pozorištu ZKM.

Nezgoda sa slomljenim kukom Luciji Šerbedžiji se dogodila i 2014. godine, usred leta, tekom trčanja na Silbi gde je bila na godišnjem odmoru.

Bila je operisana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je da hoda uz pomoću štaka. Lekarska praksa pokazuje da kompletan oporavak i odbacivanje štaka traje oko tri meseca.

Sam kuk zarasta oko četiri nedelje, ali dva meseca su potrebna da se ponovo prilagodi opterećenju do kojeg dolazi usled hodanja.

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...