GLUMCU PROPAO I DRUGI BRAK: Razvodi se posle 9 godina, a RAZLOG je otkrio na društvenim mrežama (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

GLUMCU PROPAO I DRUGI BRAK: Razvodi se posle 9 godina, a RAZLOG je otkrio na društvenim mrežama (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Ijan Ziring, najpoznatiji po ulozi Stiva u seriji u "Beverli Hils", objavio je na Instagramu da se razvodi od supruge Erin, nakon devet godina braka.

"Teškog srca vas obaveštavam da se Erin i ja razvodimo. S pretrpanim rasporedima bili smo prezaposleni i kroz godine smo se udaljili. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja mama našoj deci", započeo je objavu glumac.

"Ukazali su mi na to da se pišu i pokušavaju senzacionalizovati stvari koje nisu senzacionalne. Svaka izjava koja mi se pripisuje je u potpunosti lažna i samo je pokušaj hejtera da unište našu nameru da nastavimo dobro da se slažemo, štitimo i odgajamo naše ćerke i budemo dobar primer zajedničkog roditeljstva. Molim vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima u kojima samo želimo da se fokusiramo na ono nama najvažnije, naše ćerke", poručio je glumac.

Podsetimo, Ijan i Erin su se venčali 2010. godine i imaju dve ćerke, Miju (8) i Penu (6). Glumac je pre Erin bio u braku sa Plejboj zečicom Niki Šiler.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track