OVE POZNATE DAME SU ZAJEDNO SMRŠALE 200 KG: Nekada su bile bucke, a danas se ne zna koja je ZGODNIJA! (FOTO)
Foto: Profimedia

DOVELE SE U RED

OVE POZNATE DAME SU ZAJEDNO SMRŠALE 200 KG: Nekada su bile bucke, a danas se ne zna koja je ZGODNIJA! (FOTO)

Pop kultura -

Nova fotografija pevačice Adel iznenadila je javnost. Pokazala je vidno mršavije telo na proslavi 33. rođendana kolege Drejka. Pevačica je izgubila više od 5 kg, a razlog je što je počela da ide na pilates u junu. Na časove navodno ide sa suprugom Robija Vilijamsa , Džejdom Fild.

Pevačica Britni Spirs takođe je poznata po oscilacijama u izgledu. U poslednjih nekoliko godina, kako se pojavljivala i nestajala sa scene, tako su se pojavljivali i nestajali kilogrami. Neki govore da je izgubila i više od osam kilograma. U poslednje dve godine, intenzivno trenira, što pokazuje i snima za svoje društvene mreže.

foto: Profimedia

Čak je optužila medije i fotografe da namerno uređuju njene fotografije da izgleda deblje nego što jeste.

Manekenka Krisi Tajgen je nakon prve trudnoće vidno dobila i zadržala kilograme. Otvoreno je govorila o njima putem Instagrama nakon što su je prozvali bucka Tajgen, a smatralo se da se u jednom trenutku borila i sa 15 kilograma više.

foto: Profimedia

Iako još nije dostigla dovoljan nivo samopouzdanja , zdravom ishranom dovela se do sada već zavidne linije. Predviđanja su da ubrzo mogla da se vrati staroj formi koju je imala u prošlosti kao manekenka.

Uvijek "najpopunjenija" članica porodice Kardašijan, već neko vreme pokazuje svoju sjajnu formu. Kloi je uspela nakon 10 godina muka da obuzda višak kilograma. I to je postigla zahvaljujući intenzivnim treninzima. Ona je prošle godine nakon porošaja, u roku od tri meseca izgubila 15 kg.

Otkrila je da dan započinje jednom kašikom marmelade (bez dodatih šećera) i jednom kašikom maslaca od badema. Nakon toga odlazi u teretanu. Njeni treninzi sastoje se od 30 minuta kardio treninga i nakon toga vežba sa tegovima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Avaz.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track