AKO VEĆ KORISTITE FOTOŠOP, NAUČITE KAKO SE TO RADI: Sestre Džener objavile fotku, pa se ŽESTOKO izblamirale! Zbog jednog detalja SVI ih prozivaju (FOTO)
Foto: Profimedia

PRETERALE

AKO VEĆ KORISTITE FOTOŠOP, NAUČITE KAKO SE TO RADI: Sestre Džener objavile fotku, pa se ŽESTOKO izblamirale! Zbog jednog detalja SVI ih prozivaju (FOTO)

Pop kultura -

Najmlađe članice klana Kardašijan-Džener, sestre Kajli i Kendal, ponose se time koliko se njihovi stilovi odevanja i života razlikuju. Kendal je čednija, mršava manekenka koja samouvereno korača modnim pistama, dok je Kajli raskošna dama neodoljivih atributa koja upravlja carstvom šminke.

Iako se bave drugačijim poslovima, Kendal i Kajli jako su bliske, pa su sada svoje fanove odlučile da počaste izazovnom fotkom na Instagramu. Slikanje u minijaturnim krpicama nije im strano, a sada su pozirale zajedno u gaćicama i otkrile sve svoje čari.

Od samo jednog pogleda na njihovu fotografiju svima je na pamet palo jedno - preterano su se fotošopirale. Naime, donji levi ugao fotografije izgleda vrlo čudno, a telesne proporcije lepotica nisu skladne. Kendal ima jako veliku šaku, a ultratanak i definisan struk, dok Kajlina potkolenica izgleda pomalo bizarno uvećano.

S obzirom na sve, ove seksi sestre dobile su manje lajkova nego što su očekivale, a iako su im mnogi i dalje izražavali divljenje u komentarima, neki su komentarisali da bi bilo bolje da nauče da koriste fotošop, ako već misle da ga koriste.

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track