TADA SAM ZAMENILA DAN ZA NOĆ, A POSLEDICE IMAM I DALJE: Katarina Bogićević godinu dana živela je u Amsterdamu, a sad otkriva INTIMNE DETALJE!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

TADA SAM ZAMENILA DAN ZA NOĆ, A POSLEDICE IMAM I DALJE: Katarina Bogićević godinu dana živela je u Amsterdamu, a sad otkriva INTIMNE DETALJE!

Pop kultura -

Katarina Bogićević progovorila je o svom životu u Beogradu, gde boravi zbog snimanja jedne emisije.

Ona kaže kako voli da kuva i najviše pije čajeve.

"Obožavam da pijem čajeve, koji mi pročišćavaju sinuse... Bila sam na infuziji jedan dan, imala sam visoku temperaturu. Obožavam da kuvam, jako dobro spremam. Volim krompir i meso i mislim da to dobro radim. Ipak, u ovoj kuhinji ne spremam ništa. Ne mogu da stignem od snimanja. Često naručujem", priznaje Kaća i dodaje da joj je u stanu omiljena slika Amsterdama.

"Slika Amsterdama mi budi lepa sećanja na godinu dana života provedenog tamo. Sa 18 godina sam se preselila u Beograd, radila sam sinhronizaciju za dečje crtaće, a onda se desila audicija za Amsterdam. Pominjala se svirka i bilo je mnogo devojaka, kada sam ih videla, htela sam da odustanem. U trenutku kada sam odlučila da odem iz sale, prozvali su me. Pevali smo i zadržali se dva i po sata. Glavni čovek je bio oduševljen. Pitao me je da li želim da idem u Amsterdam da sviram. Potpisali smo ugovor na nekoliko meseci, a ostala sam godinu dana", priseća se mlada pevačica i nastavlja:

"Tamo je bilo teško što se tiče posla jer sam zamenila dan za noć. Danju sam spavala, noću radila... Jela sam isto noću. Od takvog načina života imam posledice i dalje, tako da ne mogu normalno da spavam. To je bilo pre dve godine, pa se sada lagano sve vraća u normalu. Što se tiče žurki i provoda, bilo je fenomenalno. Učila sam da puštam muziku od di-džeja."

Katarina Bogićević ima pet tetovaža.

"Na ruci imam tetovažu suncokreta, obožavam ih, karakter mi je takav, pozitivan, i oni se uvek okreću ka suncu. Leto obožavam apsolutno, more i sunce, volim da sam po ceo dan na plaži. Radiću uskoro još jednu tetovažu, ali o tom - potom. Trenutno imam pet tetovaža. Baš ih volim, još odmalena. Planiram cela da se iscrtam, imam podršku cele porodice", rekla je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja