KRALJICA POPA USKORO NA SUDU: Madonu tuži fan zbog kašnjenja koncerta!
Foto: EPA

Presavio tabak

KRALJICA POPA USKORO NA SUDU: Madonu tuži fan zbog kašnjenja koncerta!

Pop kultura -

Zločin i kazna Pevačica je promenila satnicu nastupa u Majamiju, zbog čega je jedan obožavalac rešio da istera pravdu

Ikona popa Madona dobila je tužbu, i to od svog fana! Izvesni Nejt Holander tužio je pevačicu zbog toga što je pomerila termin održavanja koncerta zakazanog za 17. decembar u Majamiju, zbog čega on neće moći da prisustvuje, a već je platio karte.

Fanovi širom zemlje besni su na Madonu zbog toga što je pomerila nastup u okviru svoje turneje „Madame X“. Naime, pevačica je 17. decembra zakazala koncert u Majamiju, a iako je bilo predviđeno da počne da peva u 20.30, ona je pomerila za 22.30.

Bez povra}aja novca

Zbog toga je jedan od fanova, Nejt Holander, prošle nedelje podneo tužbu protiv pop dive. On tvrdi da je kupio tri karte, koje je platio hiljadu dolara, a organizatori su promenili termin početka koncerta, zbog čega neće moći da prisustvuje nastupu. Holander tvrdi da je bezuspešno pokušavao da dobije povraćaj novca od organizatora za svoje karte i kaže da će zbog promenjene satnice cena preostalih karata biti znatno niža u odnosu na onu koju je on platio.

I ostali fanovi su besni na Madonu, posebno tinejdžeri koji su planirali da je slušaju to veče. Razlog za to je što u Majamiju mladi ne mogu biti napolju bez prisustva odraslih posle 23 časa, pa tako većina njih neće moći da dođe na nastup.

I na Tviteru su se oglasili brojni fanovi i izrazili nezadovoljstvo, rekavši da Madona redovno kasni na koncerte. Pop diva imala je nedavno koncert u Las Vegasu, a kako kažu, na binu nije izašla do ponoći.

I mi imamo `ivote

- Tip pored mene hrkao je glasnije od njenih pesama i mnogo ljudi je skandiralo i tražilo povraćaj novca za karte - napisao je jedan korisnik na Tviteru.

- Pomerili su satnicu u Bostonu sa 20.30 na 22.30. U koje vreme će zaista izaći? Moram da idem na posao sutra - napisala je jedna zabrinuta obožavateljka.

- Dolazimo da te vidimo u nedelju. Molimo te, nemoj da kasniš. I mi imamo živote! Mi te volimo, ali zaista se osećamo neispoštovano kada kasniš - napisao je jedan fan.

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track