Najnovije vesti

BILA SAM KLINKA PA SAM TO SHVATALA KAO RING! Sa mužem sam odmeravala snage sve dok mi nije rekao OVO: Nataša Ninković ističe da je ISPUNJENA ŽENA, a evo sa kim je U BRAKU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

objasnila

BILA SAM KLINKA PA SAM TO SHVATALA KAO RING! Sa mužem sam odmeravala snage sve dok mi nije rekao OVO: Nataša Ninković ističe da je ISPUNJENA ŽENA, a evo sa kim je U BRAKU! (FOTO)

Pop kultura

Nataša Ninković sa 25 godina udala se za Nenada Šarenca, koji ne voli da se ističe u javnosti. Glumica tvrdi da joj je brak pomogao da sazri, te da je ispunjena žena koja je i te kako posvećena svojoj porodici. 

"Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake", ispričala je svojevremeno Nataša.

"Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti", dodala je ona, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 23 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

U intervjuu jednom prilikom glumica je otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

foto: Marina Lopičić

"Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila - naravno", rekla je tom prilikom Ninkovićka.

Glumica je uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela "holivudske trenutke".

"Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: 'Nema dalje, nema bolje'. Situacije 'nema dalje' imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne", izjavila je Nataša ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...