BEKAM JEDE SPERMU  BAKALARA! Uživa u ribljim specijalitetima
Foto: Profimedia, Screenshot

Fuj

BEKAM JEDE SPERMU BAKALARA! Uživa u ribljim specijalitetima

Pop kultura -

Dejvid Bekam šokirao je svoje pratioce kada je na Instagramu objavio sliku dok uživa u ribljim specijalitetima, između ostalog i u - spermi bakalara!

Najpopularniji bivši fudbaler obožava da isprobava egzotične specijalitete, a na red je došla japanska kuhinja. On je isprobavao sirovu ribu i razne morske plodove - jastoga, lososa, meduzu - čime se pohvalio na Instagramu. Ipak, ono što je zgrozilo njegove pratioce, koji su mu poručili da prelazi neke granice, jeste kada je postavio sliku bakalara - tačnije specijaliteta, sperme bakalara. On je dodao da se ovo jelo najčešće se po ukusu upoređuje sa svinjskim mozgom, jer bakalareva sperma ima laganu, kremastu teksturu, a slatka je.

foto: Screenshot

Njegovi fanovi bili su iznenađeni ovom objavom, pa su ga pitali „da li je kulinarstvo otišlo tako daleko da je stvarno potrebno probati sve“, kao i „odakle mu hrabrosti da proba tako nešto“.

Fudbaler je otkrio da će sledeće godine otvoriti hotel u Makaou, sa svojim prijateljem, kuvarom Gordonom Remzijem. Hotel će imati minijaturni Big Ben i druge asocijacije na London. Spoljni deo hotela predstavljaće Vestminstersku palatu i Parlament, a imaće i stakleni atrijum po uzoru na hotel s pet zvezdica u britanskoj prestonici.

Kurir.rs/ J. S. Foto: Profimedia ,Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track