ULIKS FEHMIU I SNEŽANA BOGDANOVIĆ SU SE ZALJUBILI PRE 25 GODINA! Vole se više nego ikada, a evo kako su se UPOZNALI!
Foto: Damir Dervišagić

SKLADNA PORODICA

ULIKS FEHMIU I SNEŽANA BOGDANOVIĆ SU SE ZALJUBILI PRE 25 GODINA! Vole se više nego ikada, a evo kako su se UPOZNALI!

Pop kultura -

Kada se pomene ljubav među glumačkom elitom, onda su njih dvoje pravi primer upravo jednog takvog istinskog i privrženog odnosa. Glumački par Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu zaljubili su se pre 25.

Ovaj bračni par se zaljubio 1994. godine, ubrzo su napustili Srbiju, žive u Njujorku, a 1995. godine dobili su ćerku Niku.

Prelepa Zemunka koja je 1986. kročila na glumačku scenu i odmah je zasenila publiku. Svojevremeno je čak rekla da su se roditelji u početku uplašili, budući da im je rekla da će upisati glumu.

- Prvo su se uplašili, mislili su da je to neozbiljno jer sam sa super prosekom već završila prvu godinu na Prirodno-matematičkom fakultetu. Ali, to je kratko trajalo, oni su bili moji najveći obožavatelji. Podržavali su svaki moj korak i izbor, uvek sam imala slobodu i njihovu neizmernu ljubav. Sada znam da je to što sam onda podrazumevala bio, u stvari, veliki blagoslov i sreća - rekla je ona.

Ipak, da je i te kako talentovana se videlo već pri prvim ulogama. 1994. godine upoznaje svog supruga, inače sina glumačkih legendi Bekija Fehmijua i Branke Petrić. Uliksa Fehmijua je srela u pozorištu dok je radila u predstavi "Zapali me".

Zaljubili su se, venčali, a godinu dana kasnije dobili ćerku kojoj su dali ime Nika.

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije i dodala:

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

Ovaj par u Americi je razvio i biznis, a otvaranje pekare im se učinilo primamljivo.

- U Njujorku živimo već deset godina. Ovaj grad je čudo, mislim da je jedan život malo da ga savladate. On je čitav svet, daje mnogo, razmazi vas potpuno, ponekad nismo ni svesni da smo postali deo njega, a s druge strane je surov i težak. Ako se borite za egzistenciju, lako postajete njegov rob i sluga- rekla je ona.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja