ODUVEK SE PONAŠALA KAO PRIMADONA! Stric Megan Markl osuo paljbu po vojvotkinji, za njeno ponašanje optužio OVOG ČOVEKA!
Foto: Profimedia

TEŠKE OPTUŽBE

ODUVEK SE PONAŠALA KAO PRIMADONA! Stric Megan Markl osuo paljbu po vojvotkinji, za njeno ponašanje optužio OVOG ČOVEKA!

Pop kultura -

Ime Majk Markl svetskoj javnosti nije bilo toliko poznato do sada, kada je javno istupio i bez razmišljanja odlučio da ocrni svoju bratanicu, vojvotkinju Megan Markl. Penzionisani 80-godišnji diplomata koji je većinu svog radnog veka proveo radeći u američkoj ambasadi u Buenos Ajresu u Argentini, tvrdi da je potez Mehan Markl da okrene leđa svojoj rodbini za svaku osudu.

Brat Meganinog oca Tomasa Markla, time je stao na stranu porodice koja pune dve godine kroz medije osuđuje vojvotkinju. Zameraju joj što ih nije uključila u svoj novi život otkako je postala verenica, a potom i supruga princa Harija, kao i za to što ih nije pozvala na kraljevsko vjenčanje, a isto tako misle da je jako sebično što im nije pružila priliku da upoznaju malog Arčija.

foto: Printscreen/youtube

Majk Markl je sa Megan, tokom njenog odrastanja, imao vrlo blizak odnos. Kada je imala 20 godina iskoristio je svoj uticaj u američkoj ambasadi u Argentini i bratanicu prijavio za stručnu praksu, što joj je u velikoj meri pomoglo njenim daljim koracima sa diplomatijom i humanitarnim organizacijama u koje je bila uključena.

Gledajući ponašanje vojvotkinje od Saseksa protekle dve godine Majk zaključuje: 'Megan je napredovala na društvenoj lestvici, a nama je okrenula leđa. To je moje mišljenje o svemu. Smatram da se to dogodi onima koji su u nižim klasama i pokušavaju da se popnu visoko i budu iznad svojih mogućnosti, pritom izgube pojam o realnosti.'

Osim toga stric Megan Markle smatra da su upravo njeno ponašanje, žestok stav i težak karakter doveli do sukoba sa Kejt Midlton.

'Gledajući u prošlost, rekao bih da teško prihvata kritike, kompetitivna je i smatra da nije dovoljno dobra kao ostali. Možda su to razlozi što se ne slaže dobro sa jetrvom Kejt Midlton. Megan je još uvek nezrela u mnogim stvarima. Takav sam utisak stekao ne samo zbog toga što je okrenula leđa svojoj porodici, već i prema odnosu koji ima sa drugim ljudima', rekao je Markl.

Majk takođe smatra da je Megan još kao malu razmazio njen otac Tomas pa je sve što danas gledamo posledica toga.

foto: Profimedia

'Ona se danas ponaša kao šefica upravo zbog mog brata koji ju je razmazio. Uvek mu je bila omiljenija od ostale dece. Uzdizao ju je i posvećivao joj mnogo više vremena. Uvek je govorio da je ona najbolja u svemu. Oduvek se ponašala kao primadona jer ju je on tetošio.'

Oko teme venčanja na koje takođe nije bio pozvan ovaj 80-godišnjak bez dlake na jeziku je rekao: 'Nisam se osećao diskriminisano jer nije pozvala i mnoge druge. Međutim, smatram da bi bilo jako lepo da je taj dan uz sebe imala i porodicu. Da imam priliku da razgovaram sa njom, ne znam šta bih joj rekao. Već dugo ne razgovaram s njom jer ju ne razumem. Ako želi bliže odnose sa mnom to je na njoj. Ona će morati da supusti te zidove koje je digla oko sebe i nekako uspostavi kontakt. '

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track