PEVAČICA ČEKA 8. DETE I RADI NA VELIKIM PROJEKTIMA SA MUŽEM! Muziku Marije Jelić su mnogi OBOŽAVALI (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

TRUDNA JE

PEVAČICA ČEKA 8. DETE I RADI NA VELIKIM PROJEKTIMA SA MUŽEM! Muziku Marije Jelić su mnogi OBOŽAVALI (FOTO)

Pop kultura -

Za bivše članice grupe Bičarke na travi Unu Senić i Mariju Jelić kao da je vreme stalo.

Unu Senić s vremena na vreme viđamo u različitim projektima, ali o Mariji Jelić, koju smo upoznali kao Maraju, dugo se ništa nije znalo.

Ova talentovana reperka i pevačica je po raspadu grupe Bičarke na travi nastupala samostalno, određeno vreme je bila deo grupe The Dridgers, ali u poslednje vreme živela je mirnim porodičnim životom. Doduše, onoliko mirnim koliko je to moguće kada imate sedmoro dece i osmo na putu. Marija je u braku s rediteljem Vasilijem Nikitovićem, a ističe da je njihova porodica stvaralačka.

"Naša deca su naš najveċi uspeh u životu. Na pitanje ljudi da li smo to planirali, uvek odgovaramo s osmehom da smo ih želeli. Velika porodica, režija, film i muzika, pa to je već pravo stvaralaštvo u umetnosti", istakla je nedavno Marija.

Ovaj par je, inače, nedavno sarađivao na jednom projektu. U pitanju je film Četiri ruže, u kojem Vasilije potpisuje režiju, a Marija muziku, i koji domaća publika s nestrpljenjem iščekuje.

"Vasilije je otvoren tip ličnosti i voli da razmenjuje ideje, sa njim razgovori nikada nisu prazni ni beskorisni. Tokom našeg druženja u meni je prepoznao talenat i ideja filma Četiri ruže je ubrzo postala zajednička preokupacija. Rodila se vera u ljubav, uzajamno poštovanje, a samim tim i želja da radimo i stvaramo zajedno. Film Četiri ruže razvijao se 10 godina, isto koliko i naša porodica. U filmu se prepoznaje i oseća upravo ta snaga i energija koja je doprinela da ideja bude snažna i autentična. Nas dvoje smo na neki način bili magnet koji je privukao celokupnu ekipu bez koje ovaj film ne bi bio to što jeste. A rad na muzici za film Četiri ruže jeste moj pokušaj da kroz note dočaram i dopunim sadržaj priče, a njenu poruku i emociju približim publici. Istovremeno ova muzika je lični pečat u kome prepoznajem deo sebe.

Jelićeva se osvrnula i na period kada je bila najpoznatija široj publici i pesme koje i dalje mnogi slušaju s uživanjem.

"To je bila muzika moje slobodne mladosti i jednog perioda odrastanja, tadašnjeg poimanja života, prkosa i bunta. I danas, upravo tako gledam na taj period svog muzičkog angažovanja. Čovek se menja pa tako i muzika u njemu poprima drugačiju harmoniju, akorde i note. Jako mi je važno što će moja komponovana muzika, a i muzika domaćih bendova biti u filmu Četiri ruže na neki divan način zaključana u vremenu", ističe ona.

foto: Facebook Printscreen

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track