Najnovije vesti

SREĆOM NISU UPALI NI SE*SUALNI MANIJACI, NI TERORISTI! Rambo Amadeus doživeo neprijatnost, evo čija META je bio (FOTO)
Foto: Printscreen/NovaS

ŠOK

SREĆOM NISU UPALI NI SE*SUALNI MANIJACI, NI TERORISTI! Rambo Amadeus doživeo neprijatnost, evo čija META je bio (FOTO)

Pop kultura

Fan stranica čuvenog muzičara Ramba Amadeusa na Fejsbuku je hakovana, pa su na stranici počeli da se pojavljuju postovi vezani za prehrambenu industriju, proizvodnju testa, pohovanje piletine i slično.

"Fejsbuk fan stranica mi je hakovana. Srećom, na stranicu nisu upali ni seksualni manijaci, ni teroristi, ni stručnjaci za politički marketing. Zbog pohovane piletine ne moram nikom da se pravdam ni demantujem", rekao je  Rambo Amadeus.

On je istakao i da se nada da će uskoro uspeti da vrati svoju Fejsbuk stranicu.

"Skoro sam završio jednu pesmu i spot - verujem da sam uspeo ovde da seciram današnje balkanske prilike, težnje i frustracije, izvol’te pogledajte. Zabavno je", rekao je on nedavno u intervjuu za B92.

foto: Printscreen/NovaS

Rambo je o hakovanju fan stranice svoje obožavaoce obavestio i na svom profilu na Fejsbuku:

"Neki car postuje bitne priče o prženim krompirićima i pohovanoj piletini. Ima više lajkova nego kad ja saopštim nešto što defionitivno nisu krompirići. Koliko je mudro oslanjati se na ukus fanova, koji unapred vole sve što izbaciš, makar bilo i brašno? Razmisliću duplo šta da radim, čim sajt vratim. Ne volim da sam na klizavom terenu", napisao je Antonije Pušić.

"Rambove kućne čarolije", "uglavi i recepte u objave", "hoćeš da kažeš da su krompirići nebitni", samo su neki od duhovitih komentara na Rambovo obaveštenje.

Kurir.rs/B92/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...