Najnovije vesti

MUNJE MI NISU DONELE SAMO SLAVU! Maja Mandžuka nikad iskrenija, a prošlo je 18 GODINA od premijere!
Foto: Printscreen Youtube

OTVORENO O SVEMU

MUNJE MI NISU DONELE SAMO SLAVU! Maja Mandžuka nikad iskrenija, a prošlo je 18 GODINA od premijere!

Pop kultura

Maja Mandžuka privukla je ogromnu pažnju javnosti čim se pojavila na glumačkoj sceni. Nakon prvog prikazivanja "Munja" vinula se do samih zvezda, a kako priznaje - ovaj film nije joj doneo samo slavu.

"Munje' su me iznenadile. Svi smo uživali na snimanju i nismo razmišljali šta će biti posle. Već na premijeri, 'Munje' su bljesnule. Meni je film doneo slavu, a pre svega zadovoljstvo što sam igrala jednu od glavnih uloga i doprinela velikom uspehu filma", iskrena je bila Maja, koja je, čini se, uvek dobro plivala glumačkim vodama.

"Ja to nisam shvatila, ja sam se rodila kao glumica (smeh). Gluma je dar, talenat. Još u osnovnoj školi sam se takmičila u imitacijama, igrala na školskim priredbama... Sa 15 godina sam otišla na audiciju gde je bilo preko 200 devojaka i dobila sam glavnu ulogu u mom omiljenom filmu 'Virtuelna stvarnost", ispričala je ona.

Javnost, koliko god volela da zna o poslovnim uspesima i ono na čemu radite, voli da zaviri i u privatan život. Da li Vam je to smetalo tokom godina i kako ste naučili da se nosite sa tim?

"Imala sam uvek lepu saradnju sa novinarima i svi su ispoštovali moju želju da minimalno pominjem svoj privatan život. Ne razumem ljude koji grade svoju karijeru i svaki čas pričaju o privatnom životu, čak i beznačajne priče, samo da bi bili na naslovnim stranama."

Odlazak u Ameriku bio joj je prekretnica u karijeri.

Da li smatrate da je to bio pametan potez i šta je ono što Vam je uvek davalo snagu da tamo istrajete?

"Odlazak u Ameriku je došao sasvim spontano. Moj boravak tamo bio je lep i koristan, završila sam glumu u Njujorku, 'Master Class' u Los Anđelesu. Glumila sam, producirala, stilizovala... Nije mi trebala nikakva snaga, kad radim to što volim, onda mi to i daje snagu."

foto: Damir Dervišagić

Odlučili ste da se oprobate i u producentskim vodama. Koliko je to "lakše" i da li Vam se sada taj posao vise dopada?

"Posle diplomirane produkcije u Beogradu, spontano su mi se otvorila vrata da radim na jednoj ozbiljnoj seriji nekoliko godina. Pored toga, upoznala sam i družila se sa najvećim legendama holivudske produkcije, od Roberta Evansa, Džefa Skola, Harvija Vajnstina i mnogih drugih..."

Posle dugog niza godina prihvatili ste ponudu da zaigrate u domaćoj seriji. Da li je to bila nostalgija, želja publike da Vas ponovo vidi kod nas ili sve navedeno?

"Poziv Zorana Cvijanovića za seriju 'Vrata do vrata' sam prepoznala kao pravu stvar. S obzirom na to da smo ostvarili ogroman uspeh sa filmom 'Munje', znala sam da ćemo napraviti nešto novo i drugačije", rekla je Maja, koja je za kraj razgovora otkrila da li ima planove za 2020. godinu:

"Imam plan da nemam plan (smeh). Imam pregovore u vezi novog projekta, šta će biti, videćemo", zaključila je ona.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...