NIK NOLTI UOPŠTE NE LIČI NA SEBE: Nekad frajer, danas kao beskućnik
Foto: Profimedia

Gde nestade

NIK NOLTI UOPŠTE NE LIČI NA SEBE: Nekad frajer, danas kao beskućnik

Pop kultura -

Promena Holivudski glumac za kojim su žene uzdisale uhvaćen je u restoranu tokom ručka u neuglednom izdanju - neobrijan i čupav

Nik Nolti (78) nekad je važio za frajera broj jedan u Holivudu, ali je danas svojim izgledom šokirao javnost širom sveta.

Slavnog glumca, koji je snimio više od 50 filmova i tri puta bio nominovan za Oskara, uhvatio je paparaco u gotovo neuglednom izdanju. Dok je sedeo i ručao u jednom restoranu, Nik je uslikan čupav i neobrijan, i izgledao je potpuno obično, kao da ne pripada Holivudu.

Nekadašnji seks-simbol za kojim su sve žene uzdisale, prema najnovijim fotografijama, danas izgleda neprepoznatljivo. Ruku na srce, njegov privatni život bio je turbulentan, pa na društvenim mrežama njegovi obožavaoci tvrde da ga je stigao stres. Naime, Noltijev život mahom su obeležile borbe sa zavisnošću i brojne propale ljubavne veze, a pratila ga je i afera zbog koje je mogao da robija čak 45 godina. Naime,1965. glumac je bio uhapšen zbog lažiranja dokumenata, a zbog tog prestupa trebalo je da bude zatvoren decenijama. Ipak, kasnije je uspeo da se izvuče od služenja kazne, jer je presuda na kraju bila odbačena.

foto: Profimedia

Međutim, 2002. Nik je još jednom prekršio zakon, pa je bio ponovo uhapšen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon toga prijavio se u kliniku za rehabilitaciju, gde je trebalo da radi na svojim problemima s alkoholizmom, a nalazi krvi su pokazali da je bio pod uticajem droge koja se koristi za silovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track