DEVOJKU KIJANU RIVS PROZIVAJU DA JE BABA! Sad je Aleksandra otkrila JEZIVU ISTINU o beloj kosi i ZAPUŠILA im USTA
Foto: Profimedia

Ne osuđujte druge na osnovu izgleda

DEVOJKU KIJANU RIVS PROZIVAJU DA JE BABA! Sad je Aleksandra otkrila JEZIVU ISTINU o beloj kosi i ZAPUŠILA im USTA

Pop kultura -

Kijanu Rivs decenijama nije imao ozbiljnu vezu i nije pokazivao da ga neka devojka zanima sve dok se nije pojavila Aleksandra Grant (46) koja je osvojila glumčevo srce. Ipak, ono što možda nije očekivao jesu burne reakcije na izbor partnerke. Iako nije na fanovima da mu biraju lepšu polovinu, ipak su uzeli sebi za pravo da o njoj pričaju pogrdno, pa čak i da zbog sede kose izgleda dosta starije. Ipak, ono što ljudi ne znaju jeste istina iza sedih vlasi o kojoj je ona, konačno smogla snage da progovori.

Aleksandra Grant ima 46 godina, umetnica je i bavi se slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a sa glumcem ju je pre desetak godina spojio posao.

Dok su neki fanovi bili oduševljeni što je Kijanu opet sretan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamerili što ima sedu kosu i 'izgleda starije od žena svojih godina".

Ona je na Instagramu objavila podatke iz jedne studije koja dokazuje da je dobijaje raka dojke povezano sa bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose, a ona je svoju kosu poečla da farba još u dvadesetim godinama zato što je prerano osedela. A to do sada niko nije znao.

- Osedela sam puno pre vremena, u dvadesetima, i farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane "plava"... Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života - napisala je i naglasila: "Ako žene stradaju od nametnutnih standarda lepote, hadje da razgovaramo o tim standardima".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track