TATA, PRIZNAJ ME! Celi svet moli Vilsona da vidi ćerku! GDE ĆE TI DUŠA, POGLEDAJ, ISTA JE TI! (FOTO)
Foto: Profimedia

NE ŽELI DA JE VIDI

TATA, PRIZNAJ ME! Celi svet moli Vilsona da vidi ćerku! GDE ĆE TI DUŠA, POGLEDAJ, ISTA JE TI! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Oven Vilson ima troje dece sa tri različite žene, a nedavno se našao u centru pažnje kada se saznalo da za najmlađu ćerku plaća alimentaciju od 25 hiljada dolara, a da devojčicu nije želeo ni da upozna.

Ćerku Lajlu Aranju glumac je dobio sa bivšom devojkom Varuni Vongsvirats, s kojom je pet godina bio u turbulentnoj vezi, ali je par raskinuo pre rođenja devojčice. Iako je DNK test potvrdio da je dete njegovo, Glumac nije želo da upozna Lajlu.

On se nakon njenog rođenja dogovorio sa bivšom devojkom, da mesečno uplaćuje pomenuti iznos, a uz to je platio i oko 70.000 dolara kako bi pokrio troškove porođaja i advokata, prenose strani mediji.

„Lajli je potreban otac. Ironično je kako Oven stalno dobija te očinske uloge, i sad ponovno igra oca u novom filmu, a nikada nije ni upoznao svoju ćerku“, izjavila je Varuni aludirajući na film ‘Čudo’, u kojem njen bivši partner glumi.

Osim najmlađe ćerke, Oven ima i dvojicu sinova, osmogodišnjeg Roberta Forda i petogodišnjeg Fina.

Ipak, nikome nije promaklo da devojčica veoma liči na oca, što potvrđuju i fotografije koje njena mama objavljuje na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja