Najnovije vesti

DŽON SEVIDŽ (70) I BLANKA BLANKO (38) UŽIVALI U NOVOM SADU! 32 godine razlike im ne smeta, uživaju u LJUBAVI!
Foto: Profimedia

NEKI BI REKLI DA JE PREVIŠE

DŽON SEVIDŽ (70) I BLANKA BLANKO (38) UŽIVALI U NOVOM SADU! 32 godine razlike im ne smeta, uživaju u LJUBAVI!

Pop kultura

Glumac Džon Sevidž (70) priznaje da se vidno podmladio pored partnerke, koleginice Blanke Blanko (38) i da mu je sve lakše otkako su zajedno. Njih dvoje su se upoznali pre deset godina na setu i odmah je proradila hemija, a počeli su da se zabavljaju nekoliko meseci kasnije.

foto: Profimedia

"Veoma dobro razumemo prirodu posla, užurbanost na snimanju i naporan raspored. Neko ko nije u ovoj priči teško da bi to mogao da shvati na pravi način. Velika smo emotivna podrška jedno drugome", otkriva Džon za magazin "Glorija".

Zbog brojnih obaveza i projekata u kojima učestvuju, nemaju često prilike da negde otputuju zajedno. Kad su zajedno trude se da se što više posvete jedno drugome.

"Uživamo u mirnom okruženju, često i meditiramo. Pokušavamo da se napunimo pozitivnom energijom kako bismo što spremniji dočekali nove obaveze. Trenutno smo u pregovorima za snimanje filma u kome bi oboje trebalo da glumimo, realizacija se očekuje sledeće godine", priča Džon, a Blanka ističe da se oboje raduju snimanju pošto će to biti prilika da više vremena provode zajedno.

Sada su ponovo boravili u Srbiji, gde se Džon već odomaćio, pošto je ovde snimio filmove "Bićemo prvaci sveta", i "Povratak". Stigao je na poziv kolege iz "Povratka", glumca Mihajla Nestorovića, zbog premijere mjuzikla "Kosa" u novosadskom Pozorištu mladih.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...