NAPUSTIO JE SRBIJU I SVI SE PITAJU ŠTA ĐURIČKO RADI U SAD! Evo gde smo snimili glumca! Isto je mogao i u Srbiji (FOTO)
Foto: Nena Pešić

NASTUPA

NAPUSTIO JE SRBIJU I SVI SE PITAJU ŠTA ĐURIČKO RADI U SAD! Evo gde smo snimili glumca! Isto je mogao i u Srbiji (FOTO)

Pop kultura -

"Tresla se gora, rodio se miš!" Odlazak glumca Nikole Đurička u Ameriku izazvao je veliku pažnju, i pričalo se da je spreman za ozbiljnu karijeru preko granice, ali Đuričko u Los Anđelesu za sada održava stend-ap predstave za naše iseljenike.

Nikola Đuričko, koji je pre 3 meseca otišao u SAD, za sada nastupa u klubovima širom zemlje, gde ima naših iseljenika, ali i Amerikanaca, zasmejavajući publiku u svom stend-ap performansu.

Naš izvor koji se zatekao na jednom njegovom nastupu prenosi svoje impresije:

"Ovo što nam je priredio Đuričko je nezaboravno. Setio se nekih nebuloza iz osamdesetih pa i devedestih godina kao što su Opštetehničko obrazovanje (OTO), crvene marame i plave kape titovke i slično. Malo se dotakao i vojske. Sve u svemu, ovde ljudi odavno nisu imali takvo veče", kaže nam jedna Nišlijka koja je bila u publici.

foto: Printscreen Instagram

Đuričko će pauzirati u svom matičnom pozorištu, Jugoslovenskom dramskom iz Beograda kako bi oprobao svoj zanat u Americi. No, izgleda da je brzo osetio koliko je američko tržište teško za osvajanje, naročito kada se krene sa dna.

Đuričko je u Srbiji odigrao brojne zapažene uloge, pa smo sigurni da bi njegove stend-ap predstave bile uspešnije u našoj zemlji.

Vreme će pokazati da li će glumac imati više sreće.

Kurir.rs/Foto: Nena Pešić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track