MADONA U VEZI SA 35 GODINA MLAĐIM DEČKOM?! Uhvaćeni na terasi u NEZGODNOJ POZI (FOTO)
Foto: Profimedia

voli mlađe

MADONA U VEZI SA 35 GODINA MLAĐIM DEČKOM?! Uhvaćeni na terasi u NEZGODNOJ POZI (FOTO)

Pop kultura -

Jednu od najpopularnijih pevačica svih vremena Madonu (61) kamere su poslednjih nekoliko meseci više puta 'ulovile' u društvu mlađeg plesača Ahlamalika Vilijamsa (26) koji je samo tri godine stariji od njene ćerke Lurd Marija Čikone (23).

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Miamiju, na kojima razmenjuju nježnosti i grle se, potvrđuju tu vest.

foto: Profimedia

Na objavljenim fotografijama su Madona i njen novi dečko uskladili boje odeće, a on nije skidao ruke sa njenih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nežno masirao leđa. Par je privatnim letom stigao u Majami gde su ih paparaci takođe zajedno uhvatili na aerodromu.

Glasine o novoj ljubavi krenule su u junu ove godine nakon što je Madona na profilu na Instagramu podelila video u kojem Ahlamalik tverkuje.

Strani mediji objavili su u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna, ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike u godinama.

Na spisku mlađih momaka koje je dosad volela našli su se, između ostalih, tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Stefens i 31-godišnji maneken Kevin Sampajo.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track