SENKE NAD BALKANOM TERALE VODU NA USTA! Srpska šampionka pokazala GOLE GRUDI, pa žestokim SEK*OM sa Hrvatom raspametila!
Foto: Printscreen

hit

SENKE NAD BALKANOM TERALE VODU NA USTA! Srpska šampionka pokazala GOLE GRUDI, pa žestokim SEK*OM sa Hrvatom raspametila!

Pop kultura -

Otkako se u poslednjoj prikazanoj epizodi serije "Senke nad Balkanom 2", obnažena pojavila srpska sportiskinja, javnost ne prestaje da bruji o četvorostrukoj šampionki Srbije u mačevanju, Romani Caran.

foto: Printscreen

Romana je zaigrala u trenutno najpoznatijoj domaćoj seriji i to zajedno sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem, koji igra Antu Pavelića.

Naime, u sinoćnoj epizodi Romana se potpuno obnažila i imala vrele scene sa poznatim hrvatskim glumcem, a nije joj bio problem da na sebi ima samo mrežaste čarape.

foto: Printscreen

Inače, Romana Caran je naša najpoznatija sportiskinja. Osvojila je prvu zlatnu medalju na Balkanskom šampionatu u istoriji jugoslovenskog mačevanja, bila je deo srpskog olimpijskog tima na prvim Evropskim igrama Baku 2015., a četvorostruka je balkanska šampionka.

Tokom karijere osvojila preko 150 medalja i pehara od kojih je veliki broj sa internacionalnih turnira.

Osim toga, bavi se i streličarstvom. Višestruka je državna prvakinja (indoor i outdoor) i prvakinja Vojvodine. Sa reprezentacijom Srbije učestvovala na prvenstvu Evrope (Amsterdam 2012.)

Uporedo radi i na glumačkoj karijeri. Glumom se bavi od studentskih dana, a završila je filmsku i tv režiju na "Dunav filmu".

Na filmu i serijama radi uglavnom kao klaper (npr. "Hadersfild", "Četvrti čovek", "Mala noćna muzika", "T.T. Syndrome", "Balkanska linija", "Južni vetar", "Hotel Beograd", "Senke nad Balkanom" itd...), a od 2017. se pojavljuje ispred kamere.

Kreira i pravi lutke za pozorišne predstave.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja