ENI LENOKS SLAVI 65. ROĐENDAN: Svaku boru sam zaslužila!
Foto: Profimedia

Drži se

ENI LENOKS SLAVI 65. ROĐENDAN: Svaku boru sam zaslužila!

Pop kultura -

Pritisak koji se vrši na žene da uvek izgledaju savršeno je prejak, ali u ovom stadijumu života zdravlje smatram najvećim poklonom

Danas je 65. rođendan Eni Lenoks, slavne pevačice grupe Juritmiks. Sudeći po njenom izgledu, moglo bi se reći da stari dostojanstveno, u prilog čemu ide i činjenica da se do sada nije podvrgla plastičnim operacijama i tretmanima podmlađivanja.

Iako su na njenom licu vidljivi tragovi tragedija i stresova kroz koje je prošla, Eni se drži odlično. Tokom života uspela je da prebrodi depresiju, ljubavna razočaranja i smrt deteta, a sreću je pronašla u trećem braku, pomaganju drugima i muzici.

Na sceni je od 1981. godine, a iscrpljujuće turneje ostavile su traga i na krhkoj psihi pevačice. Doživela je nervni slom, a tokom lečenja dijagnostikovana joj je i agorafobija, strah od otvorenog prostora.

- Ne osuđujem žene koje se odluče da kozmetičkim tretmanima osiguraju mladoliki izgled. Ako na taj način dobijaju psihološki podsticaj, to je njihov izbor.

Imam 64 godine i bore, i šta ćemo s tim? Svoje linije na licu sam zaslužila. Pritisak koji se vrši na žene da uvek izgledaju savršeno je prejak, ali u ovom stadijumu života zdravlje smatram najvećim poklonom - rekla je nedavno Eni.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track