VODITELJKA GAĐALA DEČKA LAMPOM, POLICIJA ZATEKLA HOROR U KUĆI! Oglasio se i njen bivši: Istina uvek izađe na VIDELO!
Foto: Profimedia

NASILNA

VODITELJKA GAĐALA DEČKA LAMPOM, POLICIJA ZATEKLA HOROR U KUĆI! Oglasio se i njen bivši: Istina uvek izađe na VIDELO!

Pop kultura -

Britanska voditeljka Kerolin Flek, saslušana je prošlog ponedeljka na sudu u Londonu zbog fizičkog napada na 13 godina mlađeg partnera Luisa Bartona.

Drama se odvijala u kući voditeljke (40) u Londonu,a ona je imala agresivno-ljubomorni ispad nakon što je u telefonu tenisera (27) našla pruke 60-godišnje žene kojoj je on davao instrukcije.

Nakon fizičkog obračuna u njihov dom je stigla policija i privela ljutu i uznemirenu voditeljku i šokiranog tenisera s težim povredama zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu. "Bio sam normalan dok nju nisam upoznao", navodno je vikao dok je nju privodila policija.

foto: Profimedia

Na saslušanju se saznalo da je ljubavnika pogodila lampom u glavu i da ga je rasekla, nakon čega su letele i čaše. Par je policiju dočekao krvav, a jedan od policajaca izjavio je na sudu da im je stan izgledao kao "scena iz nekog horor filma".

Saznalo se i da je teniser u žaru svađe nazvao policiju tvrdeći kako voditeljka želi da ga ubije i da na glavi ima veliku posekotinu. Upravo zato, Karolin je policija po dolasku morala da obori na pod kako bi je uhapsila, a suđenje je zakazano za 4. marta 2020. godine.

Voditeljka je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, ali je sudija odbio njen zahtev da joj dopusti da ga kontaktira na bilo koji način ili se pojavi na njegovoj adresi. Ipak, na sudu je oboje potresla takva odluka, a posebno je loše izgledala Karolin koja je počela da plače čim je ušla u sudnicu s prijateljicom.

"Srećom, mnogi od vas neće verovati u ono što su čuli sa saslušanja. Hvala vam na podršci. Biće sve lakše kada budem mogla da iznesem svoju stranu priče, kada mi to bude dopušteno", poručila je nakon toga voditeljka na Instagramu kao i da je ovo nešto najgore što je ikad doživela. "Ne znam gde bih otišla, kome mogu da verujem i ko sam ja uopšte", zaključila je.

A oglasio se i njen bivši verenik Endru na Instagramu koji je progovorio o njihovoj toksičnoj vezi, a naglasio je i da će istina vremenom izaći na videlo. On se javio i dan nakon što je izbio skandal fotografijom na kojoj je pisalo kako "zlostavljanje nema pol".

foto: Profimedia

A u novom istupu u javnosti na Instagramu je podelio fotografije sa svojih brojnih putovanja u 2019. godini i istakao da mu je to zalečilo slomljeno srce. "Tek sam tada shvatio koliko sam srećan i koliko mi je trebala ovakva pozitivna promena od 2018. godine. Nova želja za životom i "baš me briga" stav za stvari oko kojih bi inače paničio. Sada znam da se suočim sa problemima", poručio je Endru.

"Bio sam na dnu i falilo mi je motivacije da se oslobodim veoma toksične situacije u kojoj sam bio. Moj let u jednom smeru za Australiju bio je ono što mi je trebalo. Međutim, duboko sam tužan što je moja 2018. bila slična nečijoj 2019.", nastavio je jasno upoređujući se s novim izabranikom svoje bivše devojke.

"Čini se da je još jedna žrtva zlostavljanja ućutkana zbog pola i inteligentnih PR timova koji podstiču pristranost tabloida. Možda se žrtve mogu ućutkakti, ali vuk dlaku menja, a ćud nikada. Istina na kraju uvek izađe na videlo", zaključio je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track