TO JE BILA GLOGOVČEVA IMPROVIZACIJA! Maja Mandžuka otkrila veliku tajnu iz Munja pa ZAPLAKALA!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

tužno

TO JE BILA GLOGOVČEVA IMPROVIZACIJA! Maja Mandžuka otkrila veliku tajnu iz Munja pa ZAPLAKALA!

Pop kultura -

Maja Mandžuka napravila je haos u "Munjama" nakon takođe veoma zapažene uloge u "Virtuelnoj stvarnosti". "Munje", inače, i danas imaju status kultne komedije, a gledajući isečke iz ovog filma glumica je otkrila da joj se pojedini muškarci i dalje udvaraju citirajući slavne replike.

"Mare, care, sad je startuj' i 'Ko te prati kući?', to mi najčešće govore kad mi se udvaraju", ispričala je ona, pa napomenula kako je sporna scena snimljena kada je imala 18 godina.

foto: Nemanja Nikolić

Ipak, smeh su zamenile suze kada joj je puštena scena iz istog filma u kojoj joj pokojni Nebojša Glogovac, u ulozi policajca, govori:

"Dolče Gabana? Pa, i njega ćemo da hapsimo."

"Izvinite. Nisam je dugo videla. Da, ovo je zaista kultna scena. Ta replika je bila Glogijeva improvizacija, nastala dok smo čekali da se pripremi ova scena. Mi glumci smo čekali da se namesti svetlo, pa me je Glogi pitao: 'Jaoj, Maki, baš ti je lep ovaj parfem. Koji je?', a ja mu kažem: 'Ne znam, dobila sam na poklon neki nov, 'Dolče Gabana'. Genijalac kakav je bio, Glogi je smislio i iskoristio i eto. A inače policajac i Kata tu nisu, po scenariju, imali nikakvu repliku, a postala je jedna od najpoznatijih iz 'Munja", ispričala je Mandžuka dok su joj se suze slivale niz lice.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs/Mondo/Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja