Najnovije vesti

GINEKOLOG MERILIN MONRO OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Ovo je ćerka koju je glumica rodila KENEDIJU?! Šok (FOTO)
Foto: Printscreen YT

pojavila se

GINEKOLOG MERILIN MONRO OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Ovo je ćerka koju je glumica rodila KENEDIJU?! Šok (FOTO)

Pop kultura

Tvrdnju ginekologa poznate glumice Merilin Monro koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris.

foto: Profimedia

Gladis (53) je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bejker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

"Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje", otkrila je Gladis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena Gladis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/B92/Foto: Printscreen, Youtube

POGLEDAJTE BINUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...