SINIŠA MAČKOVIĆ JE TRENUTNO NAJVEĆA MISTERIJA HOLIVUDA! Srbin čeka dete sa američkom glumicom, OVO se JEDINO zna o njemu
Foto: Profimedia

LJUBI SVETSKU ZVEZDU

SINIŠA MAČKOVIĆ JE TRENUTNO NAJVEĆA MISTERIJA HOLIVUDA! Srbin čeka dete sa američkom glumicom, OVO se JEDINO zna o njemu

Pop kultura -

Umetnik Siniša Mačković srpskog porekla čeka dete sa američkom glumicom Kloi Sevinji, zvezdom serije "Američke horor priče", nakon godinu dana veze. Par je poslednjih dana glavna tema američkih medija, a trudna Kloi i autentični Siniša uhvaćeni su u šetnji ulicama Njujorka.

Posebno je intrigantan Siniša Mačković, koji svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika. Njima je čudno što Siniša na Instagramu nema svoje fotografije, a jedina koju je okačio je ona iz pasoša, kada je bio mali. O njemu se ne zna mnogo, osim da je rođen u Zagrebu 1980. godine.

foto: Profimedia

Iniče, Siniša je u Americi direktor jedne umetničke galerije, a strani mediji navode da u svojoj galeriji ima dela vredna čak 200.000 dolara, te da je i te kako uticajan u svojoj branši.

Njegova partnerka, glumica Kloi Sevinji veliku popularnost je doživela serijom "Američka horor priča", a pre Siniše je bila povezivana sa bivšim dečkom rijaliti zvezde Kortni Kardašijan, Lukom Sabatom.

Par je viđen kako šeta ulicama Njujorka, a fotogafije na kojima se ljube govore koliko su zaljubljeni i uživaju u iščekivanju prinove.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track