BAŠ LEP POKLON! Kejt Midlton danas slavi ROĐENDAN, ali joj je zbog Megan Markl i princa Harija sve PROPALO! (FOTO)
Foto: Profimedia

OVO JOJ SE NEĆE SVIDETI

BAŠ LEP POKLON! Kejt Midlton danas slavi ROĐENDAN, ali joj je zbog Megan Markl i princa Harija sve PROPALO! (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Midlton, britanska vojvotkinja i supruga princa Vilijama danas slavi 38. rođendan, koji je u potpunosti ostao u senci nakon objave princa Harija i vojvotkinje Megan Markl o napuštanju kraljevskih dužnosti.

Kejt inače svoj dan slavi sa Vilijamom i njihovom decom, prinčevima Džordžom i Luisom i princezom Šarlot, ali nema sumnje šta je trenutno glavna tema na dvoru.

foto: Profimedia

Zbog toga se delu obožavatelja kraljevske porodice nije svideo tajming saopštenja vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koju su objavili tek nekoliko sati pre Kejtinog rođendana.

"Odlučili su da svoju odluku objave na Kejtin rođendan! Baš su joj poklonili lep poklon", "Nadajmo se da joj rođendan neće biti sasvim upropašćen", samo su neki od komentari na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

"Ceo svet priča samo o jednoj stvari - Harijevoj i Meganinoj odluci da žive po svom i napuste svoje uloge u kraljevskoj porodici. Kejt će proslaviti rođendan u privatnosti svog doma, s porodicom i sigurno bi joj bilo draže da su pričekali s objavom", izjavio je Mirrorov novinar Rasel Mejers, koji prati dešavanja u kraljevskoj porodici.

U međuvremenu, na službenom profilu kraljevske porodice na Tviteru, osvanula je Kejtina fotografija i rođendanska čestitka, kao i zahvalnost za sve čestitke.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track