MAJLI GA JE OSTAVILA ZBOG DRUGARICE, SAD LJUBI MANEKENKU! Bivši muž pevačice se opustio na plaži sa ATRAKTIVNOM brinetom
Foto: Profimedia

FOTO

MAJLI GA JE OSTAVILA ZBOG DRUGARICE, SAD LJUBI MANEKENKU! Bivši muž pevačice se opustio na plaži sa ATRAKTIVNOM brinetom

Pop kultura -

Glumac Lijam Hemsvort (30) potvrdio je vezu s australijskim modelom Gabrijelom Bruks (23), svega pet meseci nakon što se razveo od pevačice Majli Sajrus (27). Nedavno su bili zajedno na plaži, a tada su ih paparaci uhvatili kako se ljube. Takođe su i Novu godinu došekali zajedno i nisu skidali ruke jedno s drugog. Lijam je sredinom decembra novu devojku upoznao i sa roditeljima Kregom i Leoni tokom porodičnog ručka.

foto: Profimedia

- Lajam uživa sa Gabrijelom. Njegovoj porodici se sviđa njegova nova devojka, što je njemu vrlo bitno - rekao je prijatelj para. Nije poznato kada su Lijam i Gabrijela započeli vezu.

Nakon što se razveo od Majli, Lijam je ljubio glumicu Medison Braun (22), ali to nije potrajalo. Jednom su viđeni kako se ljube u Njujorku.

Podsetimo, Majli i Lijam su se razveli u avgustu 2019. godine, samo osam meseci nakon njihovog tajnog venčanja u vili. Gabriela je prošle godine raskinula četiri godine dugu vezu sa pevačem Metjuom Halejem (30).

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track