Najnovije vesti

IMAO SAM 8 GODINA KAD SAM JE VIDEO NA TV-U I REKAO: Mama želim nju! Popularni glumac je ovako upoznao FATALNU SUPRUGU!
Foto: Profimedia

SAN KOJI JE POSTAO JAVA

IMAO SAM 8 GODINA KAD SAM JE VIDEO NA TV-U I REKAO: Mama želim nju! Popularni glumac je ovako upoznao FATALNU SUPRUGU!

Pop kultura

Glumac Džejson Momoa, doživeo je neverovatnu popularnost nakon što je tumačio lik Kal Droga u prvoj sezoni serije "Igra Prestola". Markantan, zgodan i mišićav, vrlo brzo je prostao miljenik žena širom sveta, a zaštitni znak su mu duga kosa "džipsi" stil po kojem je prepoznatljiv.

Na njegove čari pala je i njegova supruga Lisa Bonet, koju je prvi put video kada je imao samo osam godina.

"Kada sam imao osam godina i kada sam je video na televiziji, rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u jednoj emisiji 2017. godine.

Džejson je još u detinjstvu shvatio ko je žena njegovog života, ali nije ni sanjao da će se baviti poslom kojim se danas bavi. Njegova majka Koni, koja se bavila umetnošću, odgajala ga je sama nakon razvoda od supruga Jozefa. Odrastajući s njom, svet je gledao očima njenih boja i slika koja je slikala, što ga je podstaklo da se bavi umetnošću. Pored toga, veliku inspiraciju je pronalazio u tada popularnim televizijskim serijama, a u jednoj je ugledao lepu glumicu Lisu Bonet. Ona mu je bila velika inspiracija i uzor, čak je tada napravio frizuru koju je ona imala.

foto: Profimedia

Lisu je upoznao kad je živeo u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što će se sresti sa omiljenom glumicom iz djetinjstva koja ga je očarala. Magije nije prestala vremenom da deluje jer nije mogao da odoli, pa ju je pozvao na prvi dejt, a pored toga je morao da je zamoli da vozi, jer on u tom trenutku nije imao svoj auto.

"Pomislio sam da ću je uhoditi ostatak života i da ću je osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje dece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvek sam želeo da je upoznam, oduvek je za mene bila kraljica", izjavio je za E!News.

Na kraju se ispostavilo da se zaista našao u pravom trenutku na pravom mestu.

foto: Profimedia

Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, jednostavno je znao da je ona njegova srodna duša, a sve ostalo je istorija.

Par se venčao 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Topangi, gde danas žive sa ćerkom Lolom Iolani Momoa i sinom Nakom-Volfom Manakauapom Namakaejom Momoom.Takoše imaju i tri psa, magarca, nemaju televizor u kući, a imaju minimalan broj stvari i nameštaja od plastike.

Podsetimo, Lisa je pre Džejsona bila u braku sa pevačem Lenijem Kravicom i sa njim je dobila ćerku Zoe Kravic, koja danas ima 31 godinu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...