BAKA PRASE MESEČNO ZARAĐUJE 27.000 €! A evo koju ŠKOLU je završio! Probao da upiše i OVAJ faks, pa doneo ŠOKANTNU odluku
Foto: Printscreen/youtube

Dobro mu ide

BAKA PRASE MESEČNO ZARAĐUJE 27.000 €! A evo koju ŠKOLU je završio! Probao da upiše i OVAJ faks, pa doneo ŠOKANTNU odluku

Pop kultura -

Iako gotovo čitav region zna ko je Baka Prase, mnogi detalji iz privatnog života popularnog jutjubera nisu poznati široj javnosti.

Bogdan Ilić, kako glasi pravo ime Bake Praseta, mesečno zarađuje enormne sume novca, a malo ko zna za šta se zapravo školovao pre nego što Jutjub scena u Srbiji maltene nije ni postojala.

Baka Prase je, naime, završio srednju muzičku školu i svirao je klavir. Nakon završene srednje škole pokušao je da upiše Fakultet muzičke umetnosti, ali u tome nije uspeo.

"Želeo sam da posle muzičke škole napravim pauzu, nisam znao želim li da upišem akademiju. Međutim, kada sviraš klavir, problem je ako napraviš godinu dana pauzu, to ti izađe iz prstiju. Moraš opet da učiš iste stvari i pokrete. Roditelji su insistirali da upišem jer oboje imaju po dva završena fakulteta. Izašao sam na prijemni, klavir sam super odsvirao, ali zbog proseka iz škole i solfeđa, koji nosi jezivo malo poena, nisam upisao akademiju. Koliko god čudno zvučalo i loše, srećan sam što nisam upisao fakultet, jer mi se posrećilo i otvorila su mi se mnoga vrata. Imao sam sposobnosti da igram igrice, da mogu da zaradim i onda sam igranje preneo na Jutjub", rekao je svojevremeno u jednoj emisiji na "Pinku" Baka Prase, koji je karijeru na Jutjubu počeo kao gejmer.

foto: Printscreen/youtube

"Ipak, savetujem svima da upišu fakultet i da ne odustaju", dodao je on.

Poznato, Baka Prase ima prihode kako od Jutjuba, tako i od promocija, reklamiranja različitih proizvoda i pojavljivanja na događajima, a nedavno je otkriveno da je njegova zarada za mesec septembar 2019. godine iznosila 3.266.950 dinara, odnosno skoro 27.700 evra.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track