VOJAŽ JE OPASNO ISPROZIVAO ANDRIJU USRED EMISIJE: Evo šta pevač i Jutjuber kaže o VELIKOJ DRAMI! Sve je počelo OVAKO!
Foto: Printscreen

IZNEO SVOJ STAV

VOJAŽ JE OPASNO ISPROZIVAO ANDRIJU USRED EMISIJE: Evo šta pevač i Jutjuber kaže o VELIKOJ DRAMI! Sve je počelo OVAKO!

Pop kultura -

Mihajlo Veruović (Vojaž) isprozivao je Andriju Jovića (Andrija Jo) u jednoj emisiji, kada je rekao da ne podržava da se Jutjuberi bave muzikom.

On je tom prilikom potkačio Andriju, koji je sedeo preko puta njega, a bavi se muzikom i snima klipove na Jutjubu. Posle toga Andrija Jo snimio je video povodom toga što se desilo.

"Dva puta do sada sam dobio poziv da gostujem u ovoj emisiji, ali tada mi se nisu svideli gosti, pa smo pričali sa kime bih želeo da budem. Rekli su mi da će uskoro biti Vojaž i Breskvica i da se čujemo međusobno jer se znamo. Tada sam pozvao Mihajla, pričali smo i on je rekao da je super da idemo zajedno, da bi se podržavali i jer im je prvi put. "Možda tamo neko bude stariji, možda nas napadnu, treba da se podržavamo", rekao je. Zato je najmanje od njega bilo očekivano da me napadne. Došli smo da se podržavamo, to je prethodno bio dogovor", kazao je Andrija na svom kanalu, a onda priznao da se Vojaž možda naljutio jer mu je rekao da je falširao dok je pevao.

foto: Printscreen Youtube

"Nakon emisije sam mu rekao: "Šta ti je to trebalo?". Ipak, on je i tada rekao: "To je moje mišljenje, daj da snimimo stori da kažemo da je sve okej i da smo drugovi". Ja sam mu tada rekao: "Možeš da snimiš stori, ja ne želim, ti si mene javno napao, ne ja tebe", priznao je Andrija i dodao:

"Želim samo da ga niko ne hejtuje, jer ne želim na taj način da se gradim. Hvala svima na podršci i svim Jutjubuerima koji su stali u moju podršku, ali ne želim da ripostujem pljuvanja njega."

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja