TELOHRANITELJI KOJI ČUVAJU MEGAN I HARIJA KOŠTAJU 500.000 $! Konačno otkriveno ko će plaćati ovu SUMANUTU CIFRU! ŠOK!
Foto: Profimedia

MORAJU DA SE SNALAZE

TELOHRANITELJI KOJI ČUVAJU MEGAN I HARIJA KOŠTAJU 500.000 $! Konačno otkriveno ko će plaćati ovu SUMANUTU CIFRU! ŠOK!

Pop kultura -

Nakon što su pre nešto više od dve nedelje objavili da se odriču kraljevskih dužnosti, već danima svet spekuliše o tome ko plaćati ogromne cifre za telohranitelje koje će Hari i Megan imati tokom života u Kanadi.

Uprkos tome što su bez titula ostali, država Kanada će im ubuduće plaćati obezbeđenje, sve dok ne postanu finansijski nezavisni. Kada počnu dovoljno da zarađuju od reklama, sami će preuzeti obaveze oko plaćanja obezbeđenja.

- Platiće deo sopstvenog obezbeđenja ako budu komeracijalno uspešni. Megan i Hari žele da daju deo novca koji ide na njihovo obezbeđenje, a koje trenutno plaća država. Od momenta kada su došli u Kanadu, obezbeđenje je sasvim privatno i više nema veze sa titulama. Zato nije jasno zašto telohranitelje još uvek plaća država - kaže izvor za strane medije i dodaje:

foto: Profimedia

- Setimo se samo slučaja Tonija Blera koji je preuzeo troškove obezbeđenja 2007. godine, kada je otišao sa funkcije.

Prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u stranim medijima, kanadski premijer Džastin Trudo složio se da bi kanadski poreski obveznici trebalo da plate 500.000 dolara troškova za obezbeđenje princa Harija i Megan, iako postoji zabrinutost da bi veliki troškovi mogli da dovedu do povratne reakcije u Kanadi i naštete statusu monarhije tamo.

foto: Printscreen/Daily Mail

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track