SLAVNA GLUMICA I DALJE PRIRODNA: Monika Beluči pleni i u šestoj deceniji!
Foto: Profimedia

Nenadmašna

SLAVNA GLUMICA I DALJE PRIRODNA: Monika Beluči pleni i u šestoj deceniji!

Pop kultura -

Kao vino Belučijeva se pojavila na Nedelji mode u Parizu sa 19 godina mlađim dečkom Nikolom Lefebvreom

Monika Beluči još jednom je pokazala da žena i u šestoj deceniji može da izgleda odlično i da dostojanstveno nosi svoje godine, bez platične hirurgije i botoksa.

Italijanska glumica oduševila je sve prisutne kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu. Ona je nosila crnu svilenu košulju, koju je uparila sa crnim sakoom i pantalonama u istoj boji.

Kratka frizura, koju odnedavno ima, pristaje joj savršeno, a diskretna šminka upotpunila je njen izgled. Belučijeva je na nogama nosila crne čizme na platformu, a od nakita je imala srebrnu ogrlicu, kao i crnu pismo-torbu.

foto: Profimedia

Filmska zvezda je bila odlično raspoložena, a na reviji se pojavila u pratnji svog 19 godina mlađeg dečka, umetnika i scenografa Nikole Lefebvrea. Njih dvoje su u vezi od maja 2017. godine, tačnije četiri godine nakon što se razvela od Vensana Kasela.

Ona je priznala da su njih dvoje neko vreme izlazili i da su se stvari dobro odvijale, a onda je izjavila: - Moj partner ne radi isti posao kao i ja, ali mnogo putuje. Njegov ritam života dopunjava moj.

I bivši muž našao sreću

Kasel se oženio i dobio dete

Prošlog aprila Monikin bivši suprug Vensan Kasel (53), sa kojim ima dve ćerke, dobio je još jednu naslednicu sa novom suprugom, manekenkom Tinom Kunaki (23). Par se venčao u avgustu 2018. godine na intimnoj ceremoniji u glumčevoj rodnoj Francuskoj, a najviše vremena sa novom porodicom provodi u Brazilu, odakle je Tina. Kasel je inače posle razvoda od Monike izjavio da „žene vole samo svoju decu“, očito revoltiran zbog toga što je italijanska lepotica inicirala razvod. No, posle nekoliko godina oboje su krenuli dalje.

foto: AP/Joel C Ryan

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track