Najnovije vesti

DORIJA KRIVA ZA MEGZIT! Mama Megan Markl ZAPRŽILA ČORBU, Hari joj veruje više nego ikome! Tada im je pomogla da PRESEKU!
Foto: Profimedia

znala je šta radi

DORIJA KRIVA ZA MEGZIT! Mama Megan Markl ZAPRŽILA ČORBU, Hari joj veruje više nego ikome! Tada im je pomogla da PRESEKU!

Pop kultura

Dorija Ragland, majka Megan Markl je bila glavni faktor za pokretanje "Megzita", kako pišu strani mediji.

Njen uticaj je bio "tih, ali čvrst", postala je bliska sa Harijem i ulivala im mir i sigurnost da bi mogli da se snađu ako samo požele da izađu iz pritiska koji im stvaraju kraljevske obaveze.

foto: Profimedia

"Povremeno joj se Hari obraća za savet. Ona je kao kraljica - nikada se ne žali i nikada ništa ne objašnjava. Ne zanima je tuđe mišljenje, ljudi vide njenu minđušu u nosu i dredove i misle da je kul, ali neka vas to ne zavara - ona je od čelika", rekla je prijateljica Megan Markl.

"Megan joj je oduvek u potpunosti verovala, ali je postala oslonac i za Harija, koji je jako rano ostao bez majke. Dorija je veoma topla osoba, sjajna kuvarica i vrlo je majčinski nastrojena, ali nije neko ko je žedan pažnje. Za Harija njena diskrecija i tišina znače sve", rekao je drugi izvor.

Božić su Megan i Hari proveli upravo sa Dorijom i navodno je ona tada bila ta koja je uticala na njih da donesu tešku odluku kao što je nezavisnost od porodice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...