OTKRIVENO KOGA POLUGOLA GAGA STRASNO LJUBI NA TERASI! Niko ne može da veruje da je ON njen novi DEČKO (FOTO)
Foto: Profimedia

ne odvajaju se

OTKRIVENO KOGA POLUGOLA GAGA STRASNO LJUBI NA TERASI! Niko ne može da veruje da je ON njen novi DEČKO (FOTO)

Pop kultura -

Ledi Gaga uslikana je kako na terasi svog doma razmenjuje poljupce i nežnosti sa misterioznim muškarcem, a svetski mediji su konačno uspeli da otkriju njegov identitet.

Naime, reč je o Majklu Polanskom koji je diplomirao na Harvardu i bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group koje je u vlasništvu jednog od osnivača Fejsbuka Šona Parkera.

foto: Profimedia

Pevačica koja je prošle godine raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom, s Polanskim je prvi put viđena u javnosti u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Anđelesu na proslavi Parkerovog rođendana.

"Majkl je stvarno pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Šon Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Šon je povodom svog rođendan organizovao zabavu u svom domu u Los Anđelesu u decembru, a Gaga i Majkl su bili tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

foto: Profimedia

Prema profilu na Linkedinu, nakon što je radio u nekoliko startup firmi, pridružio se Parkerovoj fondaciji pre deset godina, a sada je izvršni direktor. Uz to radi kao član odbora Parker Institura za imunoterapiju raka, ostvaruje saradnje istraživača, neprofitnih organizacija i industrije kojima je cilj otkrivanje novih lekova za teške bolesti.

Inače, Lejdi Gagu su tokom prošlog leta povezivali s inženjerom zvuka Denom Hortonom ali je u jesen i sama potvrdila da je slobodna. Pre Kristijana bila je verena za glumca Tejlora Kinija s kojim je bila pet godina, a raskinuli su 2016. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track