VODITELJKA DOBILA PRIMAMLJIVU PONUDU: Bojana prelazi na TV Prva pregovara da vodi „150 minuta“
Foto: Dragana Udovičić

izazov

VODITELJKA DOBILA PRIMAMLJIVU PONUDU: Bojana prelazi na TV Prva pregovara da vodi „150 minuta“

Pop kultura -

Razmatranje: Čelnici ove medijske kuće još nisu sigurni da li će se Ristivojevićeva pridružiti Dejanu Panteliću ili će samostalno voditi neku drugu emisiju

Bojana Ristivojević postaće uskoro zaštitno lice TV Prva, saznaje Kurir.

Bivša voditeljka TV Hepi, nakon što je napustila ovu kuću, bila je na višemesečnoj pauzi, dok nije ušla u pregovore sa Prvom. Čelnicima ove medijske kuće dopada se kako je Ristivojevićeva obavljala posao voditelja, pa sada s njom vode pregovore za emisiju „150 minuta“.

Dugo je bila  zaštitno lice  TV Hepi...  Bojana  Ristivojević
Dugo je bila zaštitno lice TV Hepi... Bojana Ristivojevićfoto: Screenshot

- Bojana je bila popularno lice TV Hepi i gledaocima se dopadao njen rad i dok je vodila emisiju „Provodadžija“ i dok je bila voditelj rijalitija „Parovi“. Njena dikcija, prijatan izgled, spontanost i profesionalnost su primećeni sa TV Prva i prvenstveno im se dopala ideja da se pridruži Dejanu Panteliću kao pojačanje u emisiji „150 minuta“. Ipak, pošto televizija ima u planu još neke formate, za sada nije sasvim sigurno da li će se Bojana pridružiti Panteliću ili će samostalno voditi neku drugu emisiju. Pregovori su još u toku - navodi naš izvor sa ove televizije.

Pozvali smo Bojanu za komentar. - Na sastanku sam, kad završim, javiću se - poručila je kratko, ali se do zaključenja broja to nije dogodilo.

foto: Screenshot

Ristivojevićeva se prvi put pojavila pred gledaocima u „Dobro jutro, Srbijo“ na TV Hepi, nakon što je učestvovala u rijalitiju „Maldivi“. Od 2015. uspešno je vodila nekoliko sezona rijalitija „Parovi“, a bila je i poznato lice emisije „Provodadžija“ u ovoj medijskoj kući. Međutim, prošle godine dala je otkaz na Hepiju, pa se nekoliko meseci nije nigde pojavljivala. Ipak, uskoro je možemo očekivati na televiziji koja takođe ima nacionalnu frekvenciju.

Kurir.rs/ Nevena Mijušković Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track